خانم_هلو مدیر عضویت: 1405/05/08 تعداد پست: 106 عنوان ژل چونه | مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 29 پست خوبه ؟درد داره هرچند وقت نیازه ب ترمیم بعدش پوشت چروک یا شل نمیشه 1405/05/24 | 23:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
انار70 عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 5491 اغلب تیز میشن و بد اونا خودشون تیز میخان برا من طبیعیه هیشکی نفهمید فقط یه تغییر کوچولو بود در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر! مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر
شیطونک۲۰ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 11117 اغلب تیز میشن و بد خودم دوست ندارمش چهره ام قبلا مهربونتر بود انگار ولی الان خوشگلترم ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😂😂😂هزاران چو لبنان و چون آن و این ، فدای یکی خشت ایران زمین.
من_زنده_هستم عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 5767 دو ماهه زدم فعلا که چهره ام از حالت دختر معصوم به جادوگر شهر اوز تغییر کرد ولی همه میگن خوشگل تر شد ... چه فیلری زدی هر سی سی چند اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
شیطونک۲۰ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 11117 چه فیلری زدی هر سی سی چند رووفیل کره ای تک سی سی هر سی سی ۷ ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😂😂😂هزاران چو لبنان و چون آن و این ، فدای یکی خشت ایران زمین.
من_زنده_هستم عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 5767 اسمش یادم نیست عزیزم س چار سال پیش زدم یک بار ک فتیده نداره دفعه اول همش جذب میشه اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
خانم_هلو مدیر استارتر عضویت: 1405/05/08 تعداد پست: 106 اسمش یادم نیست عزیزم س چار سال پیش زدم مونده تا آلان یعنی
من_زنده_هستم عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 5767 الانسه میزنم قیمتشو خبر ندارم ای پی تی کیو به نظرت چطوره اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
راییکا0 عضویت: 1405/02/15 تعداد پست: 2347 ای پی تی کیو به نظرت چطوره خودمم خیلی برند ها رو نمیشناسم ولی دکترم خودش برحسب نوع پوست بهم پیشنهاد داد این رو تا الان هم مشکلی نداشتم باهاش خیلییی رو پوستم حساسم که خراب نشه خداروشکر تا الان مشکلی نداشت
من_زنده_هستم عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 5767 برند رو نمیدونم ولی چونه خیلی برند گرونی نمیخواد شد ۴ تومن فک کنم شارژم نکردم دوسال پیش ۴ تومن زیاد بوده دیگ من الان ای پی تی کیو میخوام بزنم ۳۸۰۰هست اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
انار70 عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 5491 چه فیلری زده هر سی سی چند برند رو نمیدونم ولی چونه خیلی برند گرونی نمیخواد شد ۴ تومن فک کنم شارژم نکردم در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر! مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر
شیطونک۲۰ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 11117 چ خوب مونده هرچند جذب بشه بهتره تازه دوماهه زدم ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😂😂😂هزاران چو لبنان و چون آن و این ، فدای یکی خشت ایران زمین.
من_زنده_هستم عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 5767 رووفیل کره ای تک سی سی هر سی سی ۷ چ خوب مونده هرچند جذب بشه بهتره اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 15396 یک بار ک فتیده نداره دفعه اول همش جذب میشه دوبار زدم عزیزم معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 15396 مونده تا آلان یعنی آره چونه موندگاره. بقیه جاها هم چن بار تکرار شده کلن میمونه معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو