2777
2789

تیز میشه من ندیدم کسی خوب شه

چونه کوچک سنو کم نشون میده دست نزن بش

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو ماهه زدم

فعلا که چهره ام از حالت دختر معصوم به جادوگر شهر اوز تغییر کرد

ولی همه میگن خوشگل تر شدم

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😂😂😂

درد داره ولی خیلی خوشگله نه چروک با شل نشده برای من الان دو ساله میزنم هر سال تمدید میکنم

چه فیلری میزنی چنده؟

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

من دو سال پیش زدم راضی ام

چه فیلری زده هر سی سی چند

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

دوبار چروک و اینا هم نمیشه اصلن

چه فیلری زدی هر سی سی جند

تیز میشه من ندیدم کسی خوب شه چونه کوچک سنو کم نشون میده دست نزن بش

نه بابا چونه کوچیک خوب نیست بی کلاسه

دو ماهه زدم فعلا که چهره ام از حالت دختر معصوم به جادوگر شهر اوز تغییر کرد ولی همه میگن خوشگل تر شد ...

اغلب تیز میشن و بد

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا