2777
2789
اغلب تیز میشن و بد

اونا خودشون تیز میخان برا من طبیعیه هیشکی نفهمید فقط یه تغییر کوچولو بود

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
اغلب تیز میشن و بد

خودم دوست ندارمش

چهره ام قبلا مهربونتر بود انگار

ولی الان خوشگلترم

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😂😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دو ماهه زدم فعلا که چهره ام از حالت دختر معصوم به جادوگر شهر اوز تغییر کرد ولی همه میگن خوشگل تر شد ...

چه فیلری زدی هر سی سی چند

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

اسمش یادم نیست عزیزم س چار سال پیش زدم

یک بار ک فتیده نداره دفعه اول همش جذب میشه

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

الانسه میزنم قیمتشو خبر ندارم

ای پی تی کیو به نظرت چطوره

ای پی تی کیو به نظرت چطوره

خودمم خیلی برند ها رو نمیشناسم ولی دکترم خودش برحسب نوع پوست بهم پیشنهاد داد این رو تا الان هم مشکلی نداشتم باهاش خیلییی رو پوستم حساسم که خراب نشه خداروشکر تا الان مشکلی نداشت

برند رو نمیدونم ولی چونه خیلی برند گرونی نمیخواد شد ۴ تومن فک کنم شارژم نکردم

دوسال پیش ۴ تومن زیاد بوده دیگ

من الان ای پی تی کیو میخوام بزنم ۳۸۰۰هست

چه فیلری زده هر سی سی چند

برند رو نمیدونم ولی چونه خیلی برند گرونی نمیخواد شد ۴ تومن فک کنم شارژم نکردم

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
رووفیل کره ای تک سی سی هر سی سی ۷

چ خوب مونده

هرچند جذب بشه بهتره