2777
2789
عنوان

اسباب کشی

105 بازدید | 18 پست

تازه اسباب کشی کردیم اومدیم تو خونه جدید به ناچار ی خونه پیدا کردیم ولی دلم با اینجا نیست خیلی ناراحتم خونه قبلیمون نوساز و تمیز بود ولی این قدیمیه از وقتی اومدیم همش احساس غریبی میکنم دوس ندارم اینجارو

بیایید یکم دلداریم بدید😭

ما تو تاريكی به همتابيديم🌸✨

عادت میکنی ادمی به همه چی عادت میکنه

منم هفته ی دیگه اسباب کشی دارم

تو یه خونه ی ویلایی ۱۵۰ متری نوساز بودم زیباااا

الان دارم میرم یه خونه ی اپارتمانی ۱۰۰ متری که کابینتاشم پلاسیدست

مجبووورم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینجوری فقط ذهن خودتو درگیر میکنی و اون حال خوبو زندگی کردنو میگیری و ناچارا ب خانوادت هم منتقلش میکنی این وایب بد رو.

بیخیال بابا آدم مگه با خونه و بافت و اینجور چیزا خوشبخت میشه؟ سعی کن یجوری باشه که صرفا خونه نباشه و محل ارامشتون باشه همین.

عادت میکنی ادمی به همه چی عادت میکنه منم هفته ی دیگه اسباب کشی دارم تو یه خونه ی ویلایی ۱۵۰ متری نوس ...

وای منم اینجوری ام کابینتای خونه قبلیم تر و تمیز و ام دی اف بود اینجا از این چوبی قهوه ایا نصف وسایلمم تو کمد دیواریه جا نمیشد دربیارم از کارتن😭

ادم باید دلش خوش باشه مگه به نوساز و کهنه است. همونجا اونقدر میتونی خاطرات خوب بسازی .

اره ولی با این حال روحیم نمیتونم خوش باشم🥺

اینجوری فقط ذهن خودتو درگیر میکنی و اون حال خوبو زندگی کردنو میگیری و ناچارا ب خانوادت هم منتقلش میک ...

کاش بتونم امشب اولین شبیه ک موندم تا ی هفته نمیومدم خونه پیش مامانم اینا میموندیم

تازه اومدی طبیعیه. عود و اسفند دود کن.برو گشتی بزن. آهنگ بزار. دوست پیدا کن. مهمونی بده. ورزش کن. بر ...

خداکنه یه کار خوبپیدا کنم برم سرکار خداقل نصف روز خونه نباشم

عادت میکنی من خوته خریدیمتازه واسه خودمون بود یه هفته اول شبا دلم توش میگرفت الان خداروشکر خیلی هم دوسش دارم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
امیدوارم شوهرت ستله دیگه بلند لشه،نه مثله شوهره من اینجا اثیرم کنه

شوهرم خودشم اینجارو دوس نداره مجبور بودیم اینجارو اجاره کنیم هی میگه صبر کن سعی میکنم امسال خونه بخرم بریم خونه خودمون😭

عادت میکنی من خوته خریدیمتازه واسه خودمون بود یه هفته اول شبا دلم توش میگرفت الان خداروشکر خیلی هم د ...

مبارکت باشه عزیزم

خداکنه

من اومریم این خونه گفتم دوسش ندارم،گفت ستل دیگه میربم....۳ سال گذشت و هر روز دعوا داریم سر بد قولیش

ایشالله امسال بری تو خونه ای ک مال خودت باشه