2777
2789
عنوان

تهدید به خودکشی

119 بازدید | 2 پست

دوستان من از دیروز صبح تا امروز صبح هزاران بار مرگ به چشمم دیدم

برادرم 20 سالشه ماشین مادرم رو به زور گرفت برد 2 نصفه شب بدون گواهی نامه به دروغ که دارم میرم روستا تفریح

ولی سر از لب مرز درآورد تا دوستش رو برسونه کلا لات خونگی هست و غریب پرسته وقتی ماشین داغون کرد تصادف نکرد خراب شد پول هم نداشت درستش کنه زنگ زد به بابام بابام بهش پول نداد ماشین کنار خیابان ول کرد و پیام های وحشتناک (که خودتون بهتر میدونید)فرستاد برای من، گوشیش هم همون جا گذاشت تو ماشین و لوکیشن ماشین برام فرستاد. زنگ زدیم به پلیس چون 500 کیلومتر از ما فاصله داشت پلیس تک تک خونه ها و مغازه ها بیمارستان زیر پل خونه خرابه و... همه جا رو گشت

مامانم تازه چشم عمل کرده از بس گریه کرد داغون شد بابام تا مرز سکته رفت من از فشار عصبی کلیه ام خونریزی کرد صدام در نمیاد از بس جیغ زدم...

کلا خودخواهه احساسات خانواده اش براش مهم نیست واسه غریب جون میده نمیدونم پدر و مادرم بیش از 12 سال پیش توافقی جدا شدن، همه چیز رو وظیفه پدر مادرم میدونه، من تنها مانده ام چند ساله با حمایت عاطفی برای مادرم، پدرم، و برادرم

مشکلی ندارم با این موضوع

الان پیدا شده رفته خونه دوستش نمیدونم وقتی دیدمش چه برخوردی کنم باید به زور ببریمش روانپزشک قرص بخوره یا تو غذاش بریزیم

2 تا چک افسری که میخوره از من مشاوره آنلاین بگیرم هنوز مغزم قفله

خودتو اذیت نکنین این درست نمیشه مثل درختی میمونه که ریشه اش رو موریانه زده بعد تو بیای پاش کود بریزی

زودتر از این وقتی چهار دستو پا راه میرفت باید بنیادشو میساختید

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com