2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تقدیر و قسمت وجود داره و از قبل نوشته شده اما میشه با کارهایی تغییرش داد

مــن کــه اصــرار نــدارم تــو خــودت مــخــتـارے یــا بــمـان یــا کــه نــرو یــا نـــگـــهـــت مے دارم  

فقط میتونم بگم همیشه اونچیزی ک فکرشو میکنی نمیشه

تو این دنیا هرکار کرده باشی بلاخره یجوربهت بر میگرده...😶

یه اصل روانشناسی هست که میگه خودمون هر طور هستیم، نیت دیگرانو همونطور میبینیم

تقدیر یعنی هرقدر تلاش کنی و سطحتو بالا ببری به همون نسبت گزینه های بهتری پیش رو داری.

تقدیری که نوشته شده باشه فلانی باید با فلانی ازدواج کنه وجود نداره. صرفا انتخابه.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
کثافت نیمه گمشده من که کوره معلوم نیست تو کدوم سوراخ موشه پیدام نمیکنه ک😭😭😭

از همینجا اعلام میکنم به نیمه گور به گور شدم که عن آقا این پولایی که الان داری خرج شار.ژ اون خراب خانوما میکنی حق من و بچه هاته

از گلوشون پایین نره به حق پنج تن😒😒😒😒

Kimilena

نه اعتقادی ندارم به هیچ عنوان ربطی به تقدیر نداره فقط انتخابای خودمونه و انتخاب جایگاهی که قرار داریم یا انتخاب پدر و مادرمون واسه محل و شرایط زندگی وگرنه خدا هیچ اجبار و الزامی واسه آدما نداره هیچ کسی هم سندش به اسم اون یکی نخورده

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
نه پس یعنی کسانی ک تو عمرشون ازدواج نکردن تو تقدیرشون نبوده  این ک باعدالت خدا تناقض داره

بس چطور میشه بعضی ها ازدواج نکردن و سنشون رفته بالا  و خواستگاری هم نداشتن

پـــــــول موخـــام😒
کثافت نیمه گمشده من که کوره معلوم نیست تو کدوم سوراخ موشه پیدام نمیکنه ک😭😭😭

وایی عزیزم پیداش کردم بهت خبربدم شایدکردستان قایم شده باشه😚😚😚

من بدبودم توچرابابدی کردن خودت روبیش ازحدخوارکردی...گناه تنهایی من تاابدگردن توست..