2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم

203 بازدید | 41 پست

سالها ابرو داری کردم ،دم نزدم ،اخلاقش بشدت بده مدام در حال ایراد گرفتن عصبی میشه ،بد بینه ،مدام قهر میکنه سر کوچکترین مساله، بحث و جنگ و جدال را میندازه ، تا میاد تو خونه کوچکترین چیزو بهونه میکنه بحث را میندازه میره تو اتاق ،بچه ها من دیگه روح و روانم کشش نداره از اول زندگی روزی نبوده بحث و دعوا نداشته باشیم چند ماهه کامل سرد شده و هیچ توجهی بمن نداره یه بچه دارم چ کنم

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

بخدا زنها تا که جونشون ب لبشون نرسه طلاق نمیگیرن ،امروز جنون بهم دست داد اومد تو خونه سر یه بحث الکی دعوا را انداخت رفت تو اتاق گفتم بیا ناهار گفت نمیخورم گفتم پس از خونه برو بیرون داد میزدم حنجرم پاره شد حس کردم جنون بهم دست داده ظرف غذا را کوبید رو فرش کلی طرف شکوند منم درو باز کردم داااد میزدم برو بیرون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از لحاظ مالی و حمایتی دغدغه نداری همین امشب ساعت۹بذارش دم در

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

چرا بی محلی نمیکنی؟؟تو بحث نکنی با کی میخواد بحث کنه!؟یکم کوتاه بیا

سالها توهین بی دلیل ،تحقیر بی دلیل ایراد الکی همش کوتاه اومدم الان عصبی شدم تموم بدنم میلرزه همیشه طلبکاره هیچ توجهی بمن نداره هیچ محبتی

از لحاظ مالی و حمایتی دغدغه نداری همین امشب ساعت۹بذارش دم در

یه دختر دارم دلم نمیخواد دشمن شاد بشم اینقد جیغ کشیدم ک گلوم میسوزه بلند بلند داد میزدم و خودمو میزدم

هیچ حمایت کننده ای ندارم هیچ کسو ندارم

شوهرت خرج میکنه؟پدر خوبی هست؟

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

یه چند مدت محل نده ببین درست میشه

یبار الکی الکی ۵۰ روز قهر کردیم اصلا براش مهم نبود بچه تیک عصبی گرفت من گفتم بخاطر بچه نمیشه بیشتر قهر بمونیم

یه دختر دارم دلم نمیخواد دشمن شاد بشم اینقد جیغ کشیدم ک گلوم میسوزه بلند بلند داد میزدم و خودمو م ...

من میفهمم چی میگی اما بهت میگم اگه جایی و کسی رو نداری روش حساب کنی بمون تا وظیفه شوهریشو حداقل انجام بده.میدونم سخته اما باید ازش دل بکنی و هیییییچ انتظار عاطفی ازش نداشته باشی دهن به دهنش نشی و برات مهم نباشه تا بتونی دووم بیاری.تنهایی برو تراپی کمکت میکنه برای دخترت مادری کن طلاق تو شرایطی که میگی از چاله درومدن و افتادن تو چاهه

وای من میفهمم چی میگی با اینکه فقط سه سال عقد بودم ،از اول همینجوری بود؟

بله از اول ک عقد کردیم هر روز بحث و دعوا داشتیم همیشه همینجور بود رفیق باز تا ساعت ۲ شب نمیاد خونه به بهونه ی کار ولی منکه میدونم دروغ میگه