بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ثبت نام ساده ۹۰ سوت طلا بگیربا ثبت نام در سایت میلی (با لوگوی آبیرنگ) با کد دعوت اختصاصی milli-yg1p9 ...
خسته نشدی از صبح
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
خب ب نظرت این دفعه ازدواج دوم دارم ؟ممنون میشم از همسر آینده م هرچی حس میکنی بگی
آره خواستگار هم داشتی زیاد اما دلت راضی نمیشه الان هم تو یه رابطه بلاتکلیف هستی از بودن تو خونه پدری هم خسته ای مادرت هم اکثرا سرزنشت میکنه و همه تقصیرا رو انداخته گردن تو البته با زبان بی زبانی منطورشون رو میرسونه نه اینکه مستقیم بگه اما پدرت برعکسه یه آدم فوق العاده خوب و با آرامشی هست و عمق وجودش برات ناراحته از داداشت هم خیلی حساب میبری البته اگه داشته باشی فقط همینا رو حس کردم