2777
2789
اگه پسر خالت خواستگارت باشه احتمالا اگه از مخالفت های مادرت کم بشه با همون ازدواج میکنی به ارتباط جز ...

اره خیلی پسر خوبیه از بچگی بزرگ شدیم . میتونی حس کنی اونم روم حسی داره یا نه ؟ببخشیدا عسلم💔🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای الان یادم افتاد دیشب خواب میدیدم یه دختری بود تو خوابم سه تا چشم داشت 😐😰😰

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

آره داره از نگاهش هم خوندی بارها به خواهر سلیطه هم داره

اره داره اونم دوتا😂😂😑نگاهش خیلی بلههه ولی نمیاد ابراز کنه میتونی بگی چرا ؟خودم ننفهمیدم هنوز

حاجتت بزرگ و در ذهن خودت نشدنی هست اما دو تا سه سال زمان میبره اما بهش میرسی ان شالله

چاره حل این دغدغه ای که دارم چیه چکار کنم احساس درموندگی دارم😞

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

عزیزم خاهرم ازدواج مجدد داره و با چه کسی میشه بگی خاهشا؟

خواهرت خیلی افسرده و بدون عزت نفسه

خیلی شکسته شده سنش هم بالاست حواسش به روحیش باشه

حداقل پنج سال بعد شاید ازدواج کنه اما ایندش خوبه

شما رو که حس میکنم متاهلی یا یه رابطه ناموفق داشتی در حد ازدواج مثلا پسره خواسته بیاد جلو و نشده

نه عشقممتاهل نیستم...

میشه درآینده ازدواجم هرچی حس میکنی بگی؟؟

مثلا چند سال؟؟ عاشقانه سنتی یا مثلا شغلش

من حسم خداروشکر قوی ولی نسبت ب ادمای ک میبینم حس خوب یا حس بد میگیرم حتی اگ باهاشون درارتباط نباشم یا اولین بار ببینم مجازی نمیتونم کسی سوالی بپرسه جواب بدم چون با دیدن متوجه میشم هروقت نسبت ب کسی حس بد داشتم غیر ممکن ک ادم درستی بوده باشه بعدها بهم ثابت میشد ک حسابی نبودن

منو محمد باهم ازدواج میکنیم؟؟چی حسی بهم داره؟؟از خودم چی حس میکنی

آره

خودت دختر مستقل و زرنگ و از اونا که از پس خودش برمیاد اما خط قرمز هم داری و خیلی به حرف خانوادت احترام میزاری