2777
2789
عنوان

کافه باحال

81 بازدید | 18 پست

کافه هایی که میرید چه کار متفاوتی انجام دادن که خوشتون اومده یا اگه قرارباشه کافه داشته باشین دوس دارین چیکار کنین؟

مثلا من دوس دارم دفتر رنگ آمیزی بزرگسالان با مدادای رنگی روی میز باشه هرکی دوس داشت وسط حرف زدن با دوستاش که مثل تراپی هست😁 رنگ آمیزی هم انجام بده ،چطوره؟

شما چه پیشنهادهایی دارید؟

مگه همچین چیزایی هم هست

من تجدید نمیشم اگه بشم آشغالم و اسممو عوض میکنم نه نه نه نه به خودم انرژی منفی نمیدم و تهش دوازده میگیرم نمره هارو و تجدید نمیشم همچی خوبه گفته بودم اگه همه رو قبول شم هر وقت شد ۳۵۰ تومن به فقیر میدم بخدا راست میگم زیر قولم نمیزنم خواهش میکنم تجدید نشم قول میدم پوله رو میدم😿

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من میزارم هرکسی خواستخودش سفارشش رو خاضر کنه

مثلا یه اشپزخونه جدا این مدلی باشع

(زمانی که پستی رو در تاپیکی به اشتراک میزارم صرفا با استاترم، نیازی نیست کاربرهای رهگذر نطر منو نقد کنن)

کتاب های زیادددد باشه اونجا

موسیقی صداش کم باشع

painting is real love سابق. چند ساله این سایت رو دارم ولی کاربری قبلیم از دست رفت.عاشق هنر و سیاه قلمم، رشتم ادبیات فارسیه اگه دانش آموزی و سوالی در این مورد داری میتونم بهت پاسخ بدم در حد توانم🦋💕 خداروشکر برای رشته ای که انتخاب کردم💙 اهل مطالعم اگه کتاب خوبی خوندین خوشحال میشم بهم معرفی کنید در هر زمینه ای💋 زندگی سرشار نقاط مثبته، پس سعی کنیم ببینیمشون، و چیزهایی هست که از عهده عوض کردن شون برنمیاییم، بهتره از جنگیدن برای تغییرشون دست برداریم🎀 هیچ چیز کامل نیست و نخواهد بود هر چه زودتر به این باور برسیم به نفع ماست

یه دیوار رو هم میزارم واسه ثبت خاطره هرکس هرچی خواست بنویسع

با یه دوربین عکاسی که از مشتری ها عکس بگیرههه اگه گذاشتن اویزونکنم اونارو یه گوشه

(زمانی که پستی رو در تاپیکی به اشتراک میزارم صرفا با استاترم، نیازی نیست کاربرهای رهگذر نطر منو نقد کنن)

الان یه سری مهدبزرگسالان هست خیلی خلاقانه س،دوس دارم یه سری چیزاشو بیارم تو کافه

اره تو اینستا دیدم مهد بزرگا😐😂

من تجدید نمیشم اگه بشم آشغالم و اسممو عوض میکنم نه نه نه نه به خودم انرژی منفی نمیدم و تهش دوازده میگیرم نمره هارو و تجدید نمیشم همچی خوبه گفته بودم اگه همه رو قبول شم هر وقت شد ۳۵۰ تومن به فقیر میدم بخدا راست میگم زیر قولم نمیزنم خواهش میکنم تجدید نشم قول میدم پوله رو میدم😿

جالبه خیلی کودک درونوآروم میکنی اگه ترومایی تو بچگی ساخته شده دوباره میتونی بری سراغش درمانش کنی

میخوامش😐😂