2777
2789
عنوان

بوی عرق🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 27 پست
بخودت بزن بگو چقد بوی خوبی داره بزن ببین بوش خوبه .

وقتی لباسو بدن بو بده عطر بزنی روش بدتر میشه باید اول خودشو بشوره مام و اسپری بزنه لباس تمیز بپوشه کسی ک بدنش بو میده باید هر روز لباسشو عوض کنه بشوره این اصلا

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

نه تنها کاری که میتونی بکنی اینه که وقتی پیشش نشستی دستاشو ببری بالا مام اسپری قوی بزنی 😂

صدبار جلوش برا خودم خریدمو گفتم بدم میاد ادم بو بده اصلا انگار حیوونه نمیفهمه ادم تا یه زره بو عرق بده اول خودش میفهمه من موندم این یعنی بو خودشو نمیفهمه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی لباسو بدن بو بده عطر بزنی روش بدتر میشه باید اول خودشو بشوره مام و اسپری بزنه لباس تمیز بپوشه ک ...

منظورم همون بعد حموم اومد نشست

بعد عرق که فاجعه اس زدنش

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

یع بادی اسپلش با یه سهد العسل بگیر بهش بده .بگو برا خودم خریدم گفتم برا توهم بخرم

این کارش با بادی اسپلش راه نمیوفته اصلا بدنش عجیب بو میده

متاسفانه منم متنفرم از بوی عرق الانم تو کتابخونه ام بوی عرق میاد حالت تهوع گرفتم

اصلا هروقت میاد کنارم تا چند روز سردردو حالت تهوه دارم کاش لباسا منو نمیخواست دیگ دیوونم کردن گند بزنه فامیل شوهر همشون انگار از تمیزی و حموم فرارین فقط موندم چجور شوهرم نشده مثل اونا روزی دوبار میره حمام

سایت بو میدی رو سرچ کن باید ایمیل طرفو داشته باشی تو سایت پنج هزار تومان میدی فکر کنم بعد اون به صور ...

دیدم میترسم بفهمه من درخواست دادم

منظورم همون بعد حموم اومد نشست بعد عرق که فاجعه اس زدنش

صدسال یبار حموم میرن کلا با حموم رابطه خوبی ندارن

یه ضدعرق بیسول از دیجی کالا بخر حدود ۹۰۰ پولشه سه تا پنج بار بزنه دیگه عرق نمیکنه . از تو راحت میشی ...

بخرم نمیدونم چجوری بدم بهش

ناراحت میشه بگم بعد اصلا نمیدونم چجور بگم اگرم بگم خودشو مادرش زورشون میاد میگن حرف در میاره برا ادم

قابل ضبط شدنم نیست ضبط کنی خخخ. شماره شو بده بهش یه پیام میدم میگم تو فلان جمع اینجوری بودی ...