2777
2789
عنوان

بوی عرق🤢

132 بازدید | 27 پست

بچه ها دختر خواهر شوهرم ب شددددت بو عرق میده جوری ک حال ادمو خراب میکنه وارد اتاقش میشی انگار وارد فاضلاب شدی بعد حالا خودش ب جهنم عادت داره همش لباسای منو میخواد بگیره بپوشه منم بدم میاد کسی لباسام بپوشه مخصوصا اینکه بو گند عرق هم میده بخدا اصلا این بشر عجیبه جلو خودم رفت حمام اومد بیرون نیم ساعت بعدش باز مجدد بوش بلند شد چاقم نیست لاغره . اصلا اعتقادی ب مام و اسپری نداره سه روز پیش کنارم بود از همون موقع تا الان بوش از دماغم بیرون نمیره ۳ روزه سردرد دارم راهی نیست بشه ناشناس بهش پیام داد بو میدی ؟؟؟

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

پیام نده بهش بگو ناراحت نشی برای خودت میگم بدنت بو میده از حموم در اومدی اسپری بزن

تو حموم زیر بغلتو اول کیسه بکش بعد لیف بزن

لباس هاشم تا از بیرون اومد بنداز لباسشویی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخودت بزن بگو چقد بوی خوبی داره بزن ببین بوش خوبه .

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

متاسفانه منم متنفرم از بوی عرق

الانم تو کتابخونه ام بوی عرق میاد حالت تهوع گرفتم

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

خب رک بهش بگو چیه مگه خودشمگناه داره چون زنفامیل ما هم بچه هاش بزرگت اونم اینجوری بودهمه فامیل میدون ...

ناراحت میشه بگم بعد اصلا نمیدونم چجور بگم اگرم بگم خودشو مادرش زورشون میاد میگن حرف در میاره برا ادم

پیام نده بهش بگو ناراحت نشی برای خودت میگم بدنت بو میده از حموم در اومدی اسپری بزن تو حموم زیر بغلتو ...

خاک تو سرش معلوم نی چشه فککنم لباساشم نمیشوره درست برا همین بو کرده