بچه ها دختر خواهر شوهرم ب شددددت بو عرق میده جوری ک حال ادمو خراب میکنه وارد اتاقش میشی انگار وارد فاضلاب شدی بعد حالا خودش ب جهنم عادت داره همش لباسای منو میخواد بگیره بپوشه منم بدم میاد کسی لباسام بپوشه مخصوصا اینکه بو گند عرق هم میده بخدا اصلا این بشر عجیبه جلو خودم رفت حمام اومد بیرون نیم ساعت بعدش باز مجدد بوش بلند شد چاقم نیست لاغره . اصلا اعتقادی ب مام و اسپری نداره سه روز پیش کنارم بود از همون موقع تا الان بوش از دماغم بیرون نمیره ۳ روزه سردرد دارم راهی نیست بشه ناشناس بهش پیام داد بو میدی ؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫
سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر میبرم ، دانشجو ام (دیگه نیستم انصراف دادم ترم۷ تا مسیری که نصفه ول کردم و تا تهش برم بله میخوام پرونده کنکورو ببندم تا دیر نشده⏳روز ۳ام )(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)
سایت بو میدی رو سرچ کن باید ایمیل طرفو داشته باشی تو سایت پنج هزار تومان میدی فکر کنم بعد اون به صورت ناشناس پیام میده بهش هم برای بوی خوب فرم داره هم بد