2777
2789
عنوان

چ ساده بودم

161 بازدید | 11 پست

چ ساده بودم با تموم وجودم بهش میگفتم خواهر چ ساده بودم با تموم عشق و ذوقم خواهری میکردم براش با گوشت و پوست و استخونم ۱ سال گذشت از رفتنش ولی هنوز درد کارش تو وجودمه همش برام سواله چرا نمیره دردش ولی امشب تونستم اعتراف کنم سر اینکه با تموم وجودم گذاشتم وسط نمیتونم فراموش کنم دردشو نمیدونم چی میشه فقط میدونم من ی بار با تموم گوشت و پوست و استخونم خواهر شدم وبعد از اون حتی ب خودش هم دیگه نتونستم ب چشم دوست قدیمی نگاه کنم چ برسه ب ادمای دیگه فقط ی خواهر داد خدا بهم بعدش ک اروم میکنه خندش حال دلمو ولی بازم هیچ وقت یادم نمیره حالی ک خواهر بهش میگفتم با تموم وجودم حس میکنم هیچ وقت نمیفهمه چ حالی داشتم و چیکار کرد باهام هیچ وقت نمیتونه

متاهل💍دکترای روانشناسی🧠🩺

انشالا کارما بزنه کمرش

ن ولی هیچ وقت هیچ کس من نمیشه براش اینو میدونم هیچ وقت هیچ کس اینو با بند بند وجودم مینویسم امشب نمیدونم چیکار کرد با دلم چطور سوزوند ک ی سال گذشته ولی هنوز یادم میاد انگار تازه اتفاق افتاده و میسوزه دلم از عمق وجود وقتی یادم میاد تموم ذوق و عشقم رو چطور مسخره گرفت و هیچ بودم براش هیچ

متاهل💍دکترای روانشناسی🧠🩺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مطمنم ضربه ای که از خواهرت خوردیبه اندازه من نبوده

اینقد بود ک فهمیدم دو سال تو خیالم زندگی میکردم عشق میدادم خواهرم میدونستمش ۲ سال الکی عشق میدادم با تموم وجودم الکی بوده هیچ بودم من براش اون شب وقتی فهمیدم چیکار کرد باهام ی جوری رعشه گرفتم و یخ کردم و دماغم یخ زد ک تو چله تابستون رفتم زیر پتو مث بید میلرزیدم هر وقت یاد حرفاش کارش و رفتارش میفتم مث اون شب میلرزم دماغم یخ میکنه میرم زیر پتو عرق سرد بهم میشینه

متاهل💍دکترای روانشناسی🧠🩺

همین براش کافیه ک تو رو از دست داد

همیشه بهش گفتم اون تایم خودت کردی خودت از دستم دادی خودت اون ادمو کشتی و واقعا کشت اونی ک با تموم وجود خواهر صداش میکرد دو سال از آشنا شدنمون میگذشت عین دو سال رو ی بار ب اسم صداش نکرده بودم همیشه اجی میگفتم بهش دلم اتیش میگیره یادم میاد

متاهل💍دکترای روانشناسی🧠🩺

مطمنم ضربه ای که از خواهرت خوردیبه اندازه من نبوده

تو چی دیدی؟ ب خاطر پسر رفت؟ یا ۲ سال عشق دادی و فهمیدی اصلا حتی دوستم نبودی براش چ برسه ب خواهر و رفیق حتی

خواهر واقعی ب معنی ک تو میگی نبود ولی من خواهر تنیم میدونستمش

متاهل💍دکترای روانشناسی🧠🩺

همین براش کافیه ک تو رو از دست داد

دستام یخه یخه دارم میلرزم از سرما کف دست و پام عرق سرد نشسته:)))) نمیدونم چیکار میخاد بکنه چی فک کنه چی تو سرش باشه نمیدونم ولی میدونم هیچ وقت نمیتونه بفهمه این حالو

متاهل💍دکترای روانشناسی🧠🩺

چه کار کرده مگه؟

۲ سال فک میکردم همونطور ک من خواهرم میدونمش اونم خواهرش میدونه منو جوری رفتار میکرد ک انگار خیلی مهمم براش ولی تهش فهمیدم همش الکی بوده حتی دوستشم نبودم براش چ برسه ب رفیق و خو اهر و اینا آخرم بخاطر ی پسر گند زد ب همه چی

متاهل💍دکترای روانشناسی🧠🩺

۲ سال فک میکردم همونطور ک من خواهرم میدونمش اونم خواهرش میدونه منو جوری رفتار میکرد ک انگار خیلی مهم ...

ببین من هزار برابر حال تورو کشیدم

این چندوقته هم دیدم یسری حرفا زدی راجبم مث اینکه حسودم و ذات ندارمو بازم چیزی نگفتم...

ولی منم اونی ک تو میگی نیستم

تو اگه گفتی کار قبول شدی من بخاطر شرایط کشور و اون جایی که قرار بود بری گفتم خطرناکه اگه یادت باشه احیانا؟

وگرنه قبلا غیر این بودکه میگفتم بگرد دنبال کار هرروز میگفتم رفتی یا نرفتی؟(اینارم یادت نره!درضمن تو عکس کارتتو فرستادی که میخای بری جنوب و تو دوران چ.نگ که کشتی هارو میزدن من واقعا هرلحظه به یادت بودم که حالت چجوره شمارتم تو هیچ اپی نبود گشتم دنبالت حتی اینجاهم ولی نبودی /نت که وصل شد تو ساجستای اینستا دیدمت و اینم بگم وقتی دیدم ازدواج کردی خدا خودش شاهده که چقدر خوشحال شدم حتی واسه تاپیک بچه دار شدنت/ولی تو فک کردی من حسودی میکنم...)

من نمیخام چیزیو بهت ثابت کنم حتی خیال این نزنه به سرت که میخام برگردم چون میدونم هیچ چیزی مثل قبل نمیشه

صرفا بخاطر این ریپ زدم که بهت بگم اگر فکر کردی کارما پس ندادم بیا برات تعریف کنم زندگیم چجوری شد تا شاید دلت خنک بشه شبایی رو گذروندم صد برابر سختتر که تا صب تو خیابون زجه میزدم.. و اینکه یسری چیزا برات سوتفاهم شده...

و با شناختی که ازت دارم اگر اروم میشی سوتفاهماتو یا حتی ناراحتیاتو جا اینکه تاپیک بزنی اینطوری قضاوتم کنی به خودم بگو در غیر این صورت این چیزایی که میگی من نیستم منم حرفای خودمو دارم یه طرفه نمیتونی بری

منتی ندارم ولی کل دوسالو تو یکماه ختم نکن