2777
2789
عنوان

نبض،بیاین...

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 23 پست
خدایی نکرده دور ازجون شما اگه ضربان شکم وجلوش ونگیری دورازجونت آعورت پاره میشه برادر دوست من ۲۷ سالش ...

وااای خدا.

ترسوندیم

پس چرا دکترم اینقدر پیگیر نیس؟

تنهاباش ، ولی تو نیمکت ذخیره زندگی کسی نباش.

چایی ترش بخور سیاه دونه بخور نمک وحذف کن اگه اضافه وزن داری وزنت و کم کن مواظب خودت وسلامتیت باش   

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای خدا. ترسوندیم پس چرا دکترم اینقدر پیگیر نیس؟

دکترت وعوض کن برو متخصص قلب وعروق 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

حتی برای فشار خون هولتر فشار وصل کردم یه عالمه تست ورزش و ... دادم .

پس چرا دکترم میگه چیزی نیس.

فشارم وقتی استرس میگیرم خیلی بالا میره

ولی در مواقع عادی کاملا نرمال روی11/5 یا دوازده هست

عزیزم من تیرویید هم دارما دکتر متخصص قلب و عروق هم رفتم گفت چیزی نیس

خداروشکر که چیزی نیست مواظب فشارت باش دیگه قرص آرامبخش وضداسترس هم بهت کمک میکنه 

خداروشکر که چیزی نیست مواظب فشارت باش دیگه قرص آرامبخش وضداسترس هم بهت کمک میکنه 

مرسی عزیزم از راهنمایی های خوبت

سیاه دونه رو چجووری بخورم؟

خالی خالی؟

سیاه دونه رو چجووری بخورم؟ خالی خالی؟

اره چندتا دونه بزار تو دهنت قورت بده روزی سه بار بخور چایی ترشم که عالیییه