2777
2789
عنوان

نبض،بیاین...

140 بازدید | 23 پست

سلام کسی هس مثل من توی شکمش نبض داشته باشه یعنی وقتی ک میخوابم هم حس میشه دکتر هم رفتم هزار جور ازمایش و اندوسکوپی هم انجام دادم گفت ک چیزی نیس.

کسی مثل من هست؟

تنهاباش ، ولی تو نیمکت ذخیره زندگی کسی نباش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره من خیلی جاهاش بدنم حس میکنم نبض داره هم تو شکمم هم رون پام هم لپم هم گوشم همیشه نیستا یه وقتا

اره بعضی وقتاس.

عزیزم فشارخونت چنده ؟؟ کاربر پریانکا درست میگه آعورت شکمی دلیل نبض درون شکم میشه حتما پیگیری کن دوباره 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
عزیزم فشارخونت چنده ؟؟ کاربر پریانکا درست میگه آعورت شکمی دلیل نبض درون شکم میشه حتما پیگیری کن دوبا ...

من فشارم یه سالی هس که بالایه تا 16 هم میاد😂

من فشارم یه سالی هس که بالایه تا 16 هم میاد😂

خوب دلیلش همینه فشار خونت بالاست وباعث شده آعورت شکمی شما فعال بشه فشار خونت ودرمان کن ازت خواهش میکنم این مسعله رو جدی بگیر 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

خدایی نکرده دور ازجون شما اگه ضربان شکم وجلوش ونگیری دورازجونت آعورت پاره میشه برادر دوست من ۲۷ سالش بود چون فشار خونش بالابود آعورت شکمیش یهو پاره شد وفوت شد تازه ورزشکار حرفه ای بود داور فوتبال بود شما حتما حتما پیگیر باش انشالله که بلا ازشما دور باشه