maral_j مدیر عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 780 عنوان نبض،بیاین... | مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 23 پست سلام کسی هس مثل من توی شکمش نبض داشته باشه یعنی وقتی ک میخوابم هم حس میشه دکتر هم رفتم هزار جور ازمایش و اندوسکوپی هم انجام دادم گفت ک چیزی نیس.کسی مثل من هست؟ تنهاباش ، ولی تو نیمکت ذخیره زندگی کسی نباش. 1397/03/25 | 14:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maral_j مدیر استارتر عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 780 خدایی نکرده دور ازجون شما اگه ضربان شکم وجلوش ونگیری دورازجونت آعورت پاره میشه برادر دوست من ۲۷ سالش ... وااای خدا.ترسوندیمپس چرا دکترم اینقدر پیگیر نیس؟ تنهاباش ، ولی تو نیمکت ذخیره زندگی کسی نباش.
یونان عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 3673 چایی ترش بخور سیاه دونه بخور نمک وحذف کن اگه اضافه وزن داری وزنت و کم کن مواظب خودت وسلامتیت باش خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
یونان عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 3673 وااای خدا. ترسوندیم پس چرا دکترم اینقدر پیگیر نیس؟ دکترت وعوض کن برو متخصص قلب وعروق خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
maral_j مدیر استارتر عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 780 حتی برای فشار خون هولتر فشار وصل کردم یه عالمه تست ورزش و ... دادم .پس چرا دکترم میگه چیزی نیس.فشارم وقتی استرس میگیرم خیلی بالا میرهولی در مواقع عادی کاملا نرمال روی11/5 یا دوازده هست تنهاباش ، ولی تو نیمکت ذخیره زندگی کسی نباش.
maral_j مدیر استارتر عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 780 دکترت وعوض کن برو متخصص قلب وعروق عزیزم من تیرویید هم دارمادکتر متخصص قلب و عروق هم رفتم گفت چیزی نیس تنهاباش ، ولی تو نیمکت ذخیره زندگی کسی نباش.
یونان عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 3673 عزیزم من تیرویید هم دارما دکتر متخصص قلب و عروق هم رفتم گفت چیزی نیس خداروشکر که چیزی نیست مواظب فشارت باش دیگه قرص آرامبخش وضداسترس هم بهت کمک میکنه خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
maral_j مدیر استارتر عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 780 خداروشکر که چیزی نیست مواظب فشارت باش دیگه قرص آرامبخش وضداسترس هم بهت کمک میکنه مرسی عزیزم از راهنمایی های خوبت تنهاباش ، ولی تو نیمکت ذخیره زندگی کسی نباش.
maral_j مدیر استارتر عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 780 خداروشکر که چیزی نیست مواظب فشارت باش دیگه قرص آرامبخش وضداسترس هم بهت کمک میکنه سیاه دونه رو چجووری بخورم؟خالی خالی؟ تنهاباش ، ولی تو نیمکت ذخیره زندگی کسی نباش.
یونان عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 3673 سیاه دونه رو چجووری بخورم؟ خالی خالی؟ اره چندتا دونه بزار تو دهنت قورت بده روزی سه بار بخور چایی ترشم که عالیییه خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙