2777
2789
عنوان

نکته

| مشاهده متن کامل بحث + 9929 بازدید | 1811 پست
ها امین دیگ نمیتونه فکنم فردا شب ببرش خخخ اره بخدا نیومدم تا دیشب آخر شب

واویلااااان مادر بگریدددددد برای فرداشب ملک🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اه ولش کناااا رو نده ب تو چکارداره مگه ب اونه ک بری توی گوشی ولش کن پروش نکن از همون اول

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

واویلااااان مادر بگریدددددد برای فرداشب ملک🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اه ولش کناااا رو نده ب تو چکارداره مگه ب ...

ن کار نداره خب همش بشور بپز تمیر کن دستمال بکش میوه بیار چای بیار شام بذار اینا

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ،💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن کار نداره خب همش بشور بپز تمیر کن دستمال بکش میوه بیار چای بیار شام بذار اینا

اووووووووووووو ول کنااااا ..مگه اومده هتل ۷ ستارههه..یجور برخورد کن فک کنه اومده مسافرخونه ته بازار..اینجور ک تو گرفتی سفره شاه عباس چیدی منم باشم هی قهرمیمونم

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

اووووووووووووو ول کنااااا ..مگه اومده هتل ۷ ستارههه..یجور برخورد کن فک کنه اومده مسافرخونه ته بازار. ...

خب زشته نازی دیگ امیدش ماهاییم دلم نمیاد همش گربه میکنه ناراحته خدارو خوش نمیاد اون بد منم مث اون باشم ک فرق ما چیه با هم

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ،💕

خب زشته نازی دیگ امیدش ماهاییم دلم نمیاد همش گربه میکنه ناراحته خدارو خوش نمیاد اون بد منم مث اون با ...

تو همه جا باید خوب باشی لامصببببب...باشه ولی خیلی بها نده ک برنگرده خونش

حالا بذار طلاق نگیره فقط بره سرخونه زندگیش

خب وفتی تو انقد بهش یرسی سسخله برگرده

خب چیکا کنم نازی یک چیزی میگی اللن ب ما پناه آورده

خب میگم مهربون باش ولی نه زیاد

ن من با حقایق رو ب روت میکنم خخخ

اخی چونکه، گفتی به من درخواست ندین

بهت درخواست دادم

من خیلی لجبازم

🦁دعاکنین منو مهیار بهم برسیم🌞دختری که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

زریییییییییییس پنیرتمممممم...قلبونتتت برممم من🥰🥰😍خوبه قهر نیستی😂😂😂😂💃💃💃💃💃بنازمتتتتت مننن عشق منی

@ملکه70