2777
2789
عنوان

نکته

| مشاهده متن کامل بحث + 9929 بازدید | 1811 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطوری دیوونه خوبی

فداااات چیزااتتت 🤣🤣🤣خوبممم خوبممم..میدونی ک یهو رم میکنم🤣🤣🤣جفتک میندازم..رفتم دیدم نمیشه دلم تنگ شده بود براتوننننن دیوونه هااا😂😂اصن بدون شما نمشه..بدن درد داشتمشمارو نمیدیدم😂زری تاپیکو توضیح بدههه..دیجی کالا وقت داشتی😂

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

😠

گهرررر نکنننن...رفتی مسافرتتتتت بی من🤣منم جامیدادی وسط چمدونت لامصب

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

@بوسسسسس عشقمممممم نازیییی...دورت بگردمممم...کجای عشق نازی🥺🥺🥺❤️❤️❤️💋🫂بیا بغلمممم دلم تنگ شده وا ...

الهییییی فداتشمممممممممم منننننن خوشششش برگشتیییییی 💛💚💙💓💘💋😘💝💕🥺🎀🍓🌸✨❤️🥰😍😘😍🫂🫂🫂🫂🫂🫂

بوسسسس بهتتتت عشقممممم

دلم برات یه ذره شده بود 🥺🎀

قسمت اعلان هام و پیام هام همش خالی بود وقتی نبودی 🤕

ذوق قلب کوچک منی.......M🤍🎀️

الهییییی فداتشمممممممممم منننننن خوشششش برگشتیییییی 💛💚💙💓💘💋😘💝💕🥺🎀🍓🌸✨❤️🥰😍😘😍🫂🫂🫂🫂🫂� ...

وااااائییییی خدانکنهههه قلبمممم....دورت بگردمممم...اومدممم..فقط اعلانتو پرکنم..دیوونت کنم..عشق منی بخدا نازییییی...عزیزدلمی دورت بگردمممم...خوشگلممم..راپونزلممم...دیگه غلط کنم برم🤕🥺🥺🥺💖💖💖💖💗💓❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💜💜🩵🩵💙💙💚💚💛💛💛🩷🩷🩷💞💕💕💋💋💋💋💋💋🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂

ولی باهات گهرممممممممممممم 😏🔪🔪🔪

نهههه گهر نتووووون ...گهرکنی میمیلمممم...🤕🥺😢💔💔💔💋

وااااائییییی خدانکنهههه قلبمممم....دورت بگردمممم...اومدممم..فقط اعلانتو پرکنم..دیوونت کنم..عشق منی ب ...

قلبببب منییییی توووووو بشررررر 🥲✨🌸🍓❤️💕💝

قربون تو برم من آخهههههههه🥰😍🥺

قلبببب منییییی توووووو بشررررر 🥲✨🌸🍓❤️💕💝قربون تو برم من آخهههههههه🥰😍🥺

خدانکنهههههه عشقممم...وااااییی تاپیکتو دیدم..قلبمم اکلیلی شددد اخههههه..من میخوام ببوسمتتتتت ..بیا بغلممم..وووییییی فدای تو بشمممم..🥺🥺🥺❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋💋💜💜💜💜💜💜🫂🫂🫂🫂🫂 نازی عشق منه ....نازی راپونزل منه..نازی گلب منه..نازی جیگرمنه...نازی قلوه ی منه🥰🥰🥰😍😘😘😘😻😻😻😻😻💋💋💋

خدانکنهههههه عشقممم...وااااییی تاپیکتو دیدم..قلبمم اکلیلی شددد اخههههه..من میخوام ببوسمتتتتت ..بیا ب ...

الهیییییییی 🍓🌸🥺🎀

🫂🫂🫂🫂🫂

دورت بگردممممم منننن خواهرییی 🥲💋✨

خب تو منو تنها گذاشتی لفتی از سایت ، منم ناناعت شودم 🔪 🥺 خودا نکنهههه

نه نه ناناعت نشووو...دیگه گلت کنم بلمم...نمیلم دیگههه..کنارتم انقد ک خسته شی😂😂😂😂

الهیییییییی 🍓🌸🥺🎀🫂🫂🫂🫂🫂دورت بگردممممم منننن خواهرییی 🥲💋✨

خداکنههههه..خواهری مهربونممم...توت ففنگیه منی 🥰😍