saliteh مدیر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 6768 عنوان نکته | مشاهده متن کامل بحث + 9929 بازدید | 1811 پست عکس چیست؟؟ببینم کی چشمش تیزه.؟؟🤔من خودم این عکسو گرفتم ..ولی اصلا متوجه ی نشدم ندیدمش😂با اینکه کنارش بودم..ولی دوستم گفت اون چیهههه اون گوشه ..اونجا خودم ریختم😂نی نی یار تایید کنه پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:) 1405/05/23 | 23:31 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 6768 فعلا باهام نحرف باشههه😂😂😂😂 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 22492 زریییییییییییس پنیرتمممممم...قلبونتتت برممم من🥰🥰😍خوبه قهر نیستی😂😂😂😂💃💃💃💃💃بنازمتتتتت مننن ... چطوری دیوونه خوبی دلمو قدم قدم زدم به نامت قدم زدم به یادت
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 6768 چطوری دیوونه خوبی فداااات چیزااتتت 🤣🤣🤣خوبممم خوبممم..میدونی ک یهو رم میکنم🤣🤣🤣جفتک میندازم..رفتم دیدم نمیشه دلم تنگ شده بود براتوننننن دیوونه هااا😂😂اصن بدون شما نمشه..بدن درد داشتمشمارو نمیدیدم😂زری تاپیکو توضیح بدههه..دیجی کالا وقت داشتی😂 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 6768 😠 گهرررر نکنننن...رفتی مسافرتتتتت بی من🤣منم جامیدادی وسط چمدونت لامصب پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
بوسسسسس عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 3100 @بوسسسسس عشقمممممم نازیییی...دورت بگردمممم...کجای عشق نازی🥺🥺🥺❤️❤️❤️💋🫂بیا بغلمممم دلم تنگ شده وا ... الهییییی فداتشمممممممممم منننننن خوشششش برگشتیییییی 💛💚💙💓💘💋😘💝💕🥺🎀🍓🌸✨❤️🥰😍😘😍🫂🫂🫂🫂🫂🫂بوسسسس بهتتتت عشقممممم دلم برات یه ذره شده بود 🥺🎀قسمت اعلان هام و پیام هام همش خالی بود وقتی نبودی 🤕 ذوق قلب کوچک منی.......M🤍🎀️
بوسسسسس عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 3100 ولی باهات گهرممممممممممممم 😏🔪🔪🔪 ذوق قلب کوچک منی.......M🤍🎀️
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 6768 الهییییی فداتشمممممممممم منننننن خوشششش برگشتیییییی 💛💚💙💓💘💋😘💝💕🥺🎀🍓🌸✨❤️🥰😍😘😍🫂🫂🫂🫂🫂� ... وااااائییییی خدانکنهههه قلبمممم....دورت بگردمممم...اومدممم..فقط اعلانتو پرکنم..دیوونت کنم..عشق منی بخدا نازییییی...عزیزدلمی دورت بگردمممم...خوشگلممم..راپونزلممم...دیگه غلط کنم برم🤕🥺🥺🥺💖💖💖💖💗💓❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💜💜🩵🩵💙💙💚💚💛💛💛🩷🩷🩷💞💕💕💋💋💋💋💋💋🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 6768 ولی باهات گهرممممممممممممم 😏🔪🔪🔪 نهههه گهر نتووووون ...گهرکنی میمیلمممم...🤕🥺😢💔💔💔💋 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
بوسسسسس عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 3100 وااااائییییی خدانکنهههه قلبمممم....دورت بگردمممم...اومدممم..فقط اعلانتو پرکنم..دیوونت کنم..عشق منی ب ... قلبببب منییییی توووووو بشررررر 🥲✨🌸🍓❤️💕💝قربون تو برم من آخهههههههه🥰😍🥺 ذوق قلب کوچک منی.......M🤍🎀️
بوسسسسس عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 3100 نهههه گهر نتووووون ...گهرکنی میمیلمممم...🤕🥺😢💔💔💔💋 خب تو منو تنها گذاشتی لفتی از سایت ، منم ناناعت شودم 🔪 🥺 خودا نکنهههه ذوق قلب کوچک منی.......M🤍🎀️
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 6768 قلبببب منییییی توووووو بشررررر 🥲✨🌸🍓❤️💕💝قربون تو برم من آخهههههههه🥰😍🥺 خدانکنهههههه عشقممم...وااااییی تاپیکتو دیدم..قلبمم اکلیلی شددد اخههههه..من میخوام ببوسمتتتتت ..بیا بغلممم..وووییییی فدای تو بشمممم..🥺🥺🥺❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋💋💜💜💜💜💜💜🫂🫂🫂🫂🫂 نازی عشق منه ....نازی راپونزل منه..نازی گلب منه..نازی جیگرمنه...نازی قلوه ی منه🥰🥰🥰😍😘😘😘😻😻😻😻😻💋💋💋 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
بوسسسسس عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 3100 خدانکنهههههه عشقممم...وااااییی تاپیکتو دیدم..قلبمم اکلیلی شددد اخههههه..من میخوام ببوسمتتتتت ..بیا ب ... الهیییییییی 🍓🌸🥺🎀🫂🫂🫂🫂🫂دورت بگردممممم منننن خواهرییی 🥲💋✨ ذوق قلب کوچک منی.......M🤍🎀️
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 6768 خب تو منو تنها گذاشتی لفتی از سایت ، منم ناناعت شودم 🔪 🥺 خودا نکنهههه نه نه ناناعت نشووو...دیگه گلت کنم بلمم...نمیلم دیگههه..کنارتم انقد ک خسته شی😂😂😂😂 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 6768 الهیییییییی 🍓🌸🥺🎀🫂🫂🫂🫂🫂دورت بگردممممم منننن خواهرییی 🥲💋✨ خداکنههههه..خواهری مهربونممم...توت ففنگیه منی 🥰😍 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)