2777
2789
عنوان

نکته

| مشاهده متن کامل بحث + 11682 بازدید | 2043 پست
فیلم ترسناک دیدم...از فیلم نترسیدم ..اومدم اتاقم دیدم از حیاط صدا میاددد...وای رفتم دمه پنجره..دیدم ...

گربه بوده بابا

آنقدر که از قطع رابطه با بعضیا خوشحال شدم از آشنایی باهاشون خوشحال نشدم
سلااام جااان چطوری خوبی دیشب سایت باز قاطی کرده بود

سلامم زری جونممممم..خوبی..ارره بدجور ریده شده بود لامصب😂منم ریده بودم ب خودم از ترس..شمام نبودید

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلامم زری جونممممم..خوبی..ارره بدجور ریده شده بود لامصب😂منم ریده بودم ب خودم از ترس..شمام نبودید

خوندم پستاتو

کی به تو میگه فیلم ترسناک ببینی🤣

گربه بوده بابا

نه زریییی نه گربه نبود اون درخت بدجورررر میلرزید گریه نمیتونه اون درختو اونجور بلرزونه

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
نه زریییی نه گربه نبود اون درخت بدجورررر میلرزید گریه نمیتونه اون درختو اونجور بلرزونه

باد بوده

شاید توهم زدی😐

خوندم پستاتو کی به تو میگه فیلم ترسناک ببینی🤣

بخدا از فیلم نترسیدم زری🤣 از درخته ترسیدم..بعد این پدسگگگگ یتیمم ریده بود ب خودش نمیرف پنجره رو ببنده گفتم من باید زن میگرفتم

بخدا از فیلم نترسیدم زری🤣 از درخته ترسیدم..بعد این پدسگگگگ یتیمم ریده بود ب خودش نمیرف پنجره رو بب ...

🤣🤣🤣🤣🤣خب میترسه دیگه چیکار کنه

حالا اسم فیلمه چی بود منم نگاه کنم😭😂

نه بخدا باد بود ک باید همه درختا میلریدن

چیزی نبوده بهش فک نکن بهش فک کنی بیشتر بهش پر وبال میدی بیشتر اذیت میشی

🤣🤣🤣🤣🤣خب میترسه دیگه چیکار کنه حالا اسم فیلمه چی بود منم نگاه کنم😭😂

😂😂😂😂نمیدونم بزار این بی ت خ م بیدارشه ازش میپرسم بهت میگم🤣🤣🤣🤣🤣 زری این مادر مرده ممد 🥚 چسبونده بود از ترس

چیزی نبوده بهش فک نکن بهش فک کنی بیشتر بهش پر وبال میدی بیشتر اذیت میشی

دیگه رفتم سایت چرخیدم...یکم از یادم رفت🥲