2777
2789
عنوان

نکته

| مشاهده متن کامل بحث + 6486 بازدید | 942 پست
سلااام جااان چطوری خوبی دیشب سایت باز قاطی کرده بود

سلامم زری جونممممم..خوبی..ارره بدجور ریده شده بود لامصب😂منم ریده بودم ب خودم از ترس..شمام نبودید

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلامم زری جونممممم..خوبی..ارره بدجور ریده شده بود لامصب😂منم ریده بودم ب خودم از ترس..شمام نبودید

خوندم پستاتو

کی به تو میگه فیلم ترسناک ببینی🤣

دلمو قدم قدم زدم به نامت قدم زدم به یادت

گربه بوده بابا

نه زریییی نه گربه نبود اون درخت بدجورررر میلرزید گریه نمیتونه اون درختو اونجور بلرزونه

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

خوندم پستاتو کی به تو میگه فیلم ترسناک ببینی🤣

بخدا از فیلم نترسیدم زری🤣 از درخته ترسیدم..بعد این پدسگگگگ یتیمم ریده بود ب خودش نمیرف پنجره رو ببنده گفتم من باید زن میگرفتم

بخدا از فیلم نترسیدم زری🤣 از درخته ترسیدم..بعد این پدسگگگگ یتیمم ریده بود ب خودش نمیرف پنجره رو بب ...

🤣🤣🤣🤣🤣خب میترسه دیگه چیکار کنه

حالا اسم فیلمه چی بود منم نگاه کنم😭😂

دلمو قدم قدم زدم به نامت قدم زدم به یادت

🤣🤣🤣🤣🤣خب میترسه دیگه چیکار کنه حالا اسم فیلمه چی بود منم نگاه کنم😭😂

😂😂😂😂نمیدونم بزار این بی ت خ م بیدارشه ازش میپرسم بهت میگم🤣🤣🤣🤣🤣 زری این مادر مرده ممد 🥚 چسبونده بود از ترس

چیزی نبوده بهش فک نکن بهش فک کنی بیشتر بهش پر وبال میدی بیشتر اذیت میشی

دیگه رفتم سایت چرخیدم...یکم از یادم رفت🥲