saliteh مدیر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5874 عنوان نکته | مشاهده متن کامل بحث + 6486 بازدید | 942 پست عکس چیست؟؟ببینم کی چشمش تیزه.؟؟🤔من خودم این عکسو گرفتم ..ولی اصلا متوجه ی نشدم ندیدمش😂با اینکه کنارش بودم..ولی دوستم گفت اون چیهههه اون گوشه ..اونجا خودم ریختم😂نی نی یار تایید کنه پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:) 1405/05/23 | 23:31 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 21857 فیلم ترسناک دیدم...از فیلم نترسیدم ..اومدم اتاقم دیدم از حیاط صدا میاددد...وای رفتم دمه پنجره..دیدم ... گربه بوده بابا دلمو قدم قدم زدم به نامت قدم زدم به یادت
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5874 سلااام جااان چطوری خوبی دیشب سایت باز قاطی کرده بود سلامم زری جونممممم..خوبی..ارره بدجور ریده شده بود لامصب😂منم ریده بودم ب خودم از ترس..شمام نبودید پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 21857 سلامم زری جونممممم..خوبی..ارره بدجور ریده شده بود لامصب😂منم ریده بودم ب خودم از ترس..شمام نبودید خوندم پستاتو کی به تو میگه فیلم ترسناک ببینی🤣 دلمو قدم قدم زدم به نامت قدم زدم به یادت
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5874 گربه بوده بابا نه زریییی نه گربه نبود اون درخت بدجورررر میلرزید گریه نمیتونه اون درختو اونجور بلرزونه پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 21857 نه زریییی نه گربه نبود اون درخت بدجورررر میلرزید گریه نمیتونه اون درختو اونجور بلرزونه باد بوده شاید توهم زدی😐 دلمو قدم قدم زدم به نامت قدم زدم به یادت
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5874 بیدارشدی عزیزم اره بیدارشدم..دیشب کجا رفتی یهو🤨منو تنها گذاشتی پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5874 خوندم پستاتو کی به تو میگه فیلم ترسناک ببینی🤣 بخدا از فیلم نترسیدم زری🤣 از درخته ترسیدم..بعد این پدسگگگگ یتیمم ریده بود ب خودش نمیرف پنجره رو ببنده گفتم من باید زن میگرفتم پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5874 باد بوده شاید توهم زدی😐 نه بخدا باد بود ک باید همه درختا میلریدن پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 21857 بخدا از فیلم نترسیدم زری🤣 از درخته ترسیدم..بعد این پدسگگگگ یتیمم ریده بود ب خودش نمیرف پنجره رو بب ... 🤣🤣🤣🤣🤣خب میترسه دیگه چیکار کنه حالا اسم فیلمه چی بود منم نگاه کنم😭😂 دلمو قدم قدم زدم به نامت قدم زدم به یادت
ملکه70 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 21857 نه بخدا باد بود ک باید همه درختا میلریدن چیزی نبوده بهش فک نکن بهش فک کنی بیشتر بهش پر وبال میدی بیشتر اذیت میشی دلمو قدم قدم زدم به نامت قدم زدم به یادت
منافع عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 16879 اره بیدارشدم..دیشب کجا رفتی یهو🤨منو تنها گذاشتی خوابم برد عشقم ببخشید🥲 رها کن آنچه راکه ، حالت را پریشان میکند..🎈
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5874 🤣🤣🤣🤣🤣خب میترسه دیگه چیکار کنه حالا اسم فیلمه چی بود منم نگاه کنم😭😂 😂😂😂😂نمیدونم بزار این بی ت خ م بیدارشه ازش میپرسم بهت میگم🤣🤣🤣🤣🤣 زری این مادر مرده ممد 🥚 چسبونده بود از ترس پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5874 چیزی نبوده بهش فک نکن بهش فک کنی بیشتر بهش پر وبال میدی بیشتر اذیت میشی دیگه رفتم سایت چرخیدم...یکم از یادم رفت🥲 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
saliteh مدیر استارتر عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 5874 خوابم برد عشقم ببخشید🥲 عب نداره فدا سرت🥲 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)