2777
2789
عنوان

نکته

| مشاهده متن کامل بحث + 6486 بازدید | 942 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بچهااا بیاید من ریدم ب خودم از تررررس

فیلم ترسناک دیدم...از فیلم نترسیدم ..اومدم اتاقم دیدم از حیاط صدا میاددد...وای رفتم دمه پنجره..دیدم درخت میلرزهههه..اونم فقط ی دونه از درختاااا.دارم میشاشم بخودممم....کدومتون هستید بیاید حرف بزنیم بشوره ببره..

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

اخه چرا فیلم ترسناک میبینی واقعا چرااا

مرررض دارممم بخدااا😱😱

سحررر درختمون میلرزید چرااا

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

فک کنم من زن میگرفتم بهترم بود ..ب ممد میگم بیااا ببقن درخت داره میلرزه من دیگه میترسم برم لب پنجره برو پنجره رو ببند..یکساعت وایساده داره قانع میکنه ک چیزی نیس..چون خودشم مث سگگگگگ داشت میترسید نمیتونس بره دمه پنجره ..خدایااااا من خودمو ب کی سپردمممم

فک کنم من زن میگرفتم بهترم بود ..ب ممد میگم بیااا ببقن درخت داره میلرزه من دیگه میترسم برم لب پنجره برو پنجره رو ببند..یکساعت وایساده داره قانع میکنه ک چیزی نیس..چون خودشم مث سگگگگگ داشت میترسید نمیتونس بره دمه پنجره ..خدایااااا من خودمو ب کی سپردمممم