2777
2789
عنوان

نکته

| مشاهده متن کامل بحث + 11652 بازدید | 2043 پست
نیومد و 🍰🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣دیگه عوقم گرفته از شیرینی

حاجی رفتم روبیکا ...جان عشقم..ک خودت مبدونی کیه🤣🤣🤣🤣 ۳۰۰ تا پیامممممم از دوستام بود ک حداقلش ۲۸۰ تاش فش بود بهم😐بقیشم نصیحت..گفتم تف توروتون زخم معده گرفتم🤣🤣🤣🤣

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

🤣🤣🤣🤣دیگه عوقم گرفته از شیرینیحاجی رفتم روبیکا ...جان عشقم..ک خودت مبدونی کیه🤣🤣🤣🤣 ۳۰۰ تا پیام ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣اخه کی میره روبیکا که تو میری 🤣🤣

خدایا : فردا و فرداهایم را هر طور میخواهی نقاشی کن من به قلم رحمتت ایمان دارم 🤍💫

خوش باشی جونم ببین خستمااااا کوفتههههه اصلا ولی یه مدت، زیاد نبودم دل نمیکنم ازگوشی😂

اخخخ یاسی ..گوشی خیلی اعتیاد اوره بخدا..من از وقتی اومدم این وامونده دیگه زن خونه نشدم ..بقران زیر مبلام یساله جارو نخورده

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
🤣🤣🤣🤣🤣🤣اخه کی میره روبیکا که تو میری 🤣🤣

چکارکنم گروه هرجا بردیم ..یا فیل نداشتن یا عنشون گیر بود نمیومدن..🤣🤣🤣🤣

واااای عاشقتمممممم غزل ایوللللب بهت قشنگ خوراک جسم و روح منو نوشتی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🫂🫂🫂🫂

اخخخ یاسی ..گوشی خیلی اعتیاد اوره بخدا..من از وقتی اومدم این وامونده دیگه زن خونه نشدم ..بقران زیر م ...

من چشاااام چشام میسوزه تاسرکارم اونجا تمرکز، میام خونه گوشی، عملم کردم اینبار ضعیف بشه عیچ غلطی نمیتونم بخورم😂

ما وارث دردهای بیشماریم....🖤

چکارکنم گروه هرجا بردیم ..یا فیل نداشتن یا عنشون گیر بود نمیومدن..🤣🤣🤣🤣

صبح جارو میکردی به خودت زحمت میدادی زیرشم جارو میزدی بعد صبح میگه جارو میکنم اره ۲ یار 🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا : فردا و فرداهایم را هر طور میخواهی نقاشی کن من به قلم رحمتت ایمان دارم 🤍💫

من چشاااام چشام میسوزه تاسرکارم اونجا تمرکز، میام خونه گوشی، عملم کردم اینبار ضعیف بشه عیچ غلطی نمیت ...

🤣🤣🤣🤣🤣یاسی ناموسا بخواااب یکم بعد بیاااا...منم عمل کردم نگران نباش میشه باز عمل کنیم🤣🤣🤣🤣من ب دکترم میگفتم دوباره ضعیف شه چیییی گفت حالا برو یکاریش میکنم🤣🤣🤣🤣ولی بخواب تو یکم ...جدی کارتمسخته..بخواب بزار بدنت استراحت کنه

صبح جارو میکردی به خودت زحمت میدادی زیرشم جارو میزدی بعد صبح میگه جارو میکنم اره ۲ یار 🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣بخدا جارو زدم ..ولی با زیر مبلا کاری ندارم 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣یاسی ناموسا بخواااب یکم بعد بیاااا...منم عمل کردم نگران نباش میشه باز عمل کنیم🤣🤣🤣🤣من ب ...

استراحتم نمیاد فعلا لم دادم یجوری ک لم یلد ولم یولد😂😂

ما وارث دردهای بیشماریم....🖤