2777
2789
عنوان

هم کلاسی مریض

341 بازدید | 12 پست

من و دو تا از هم کلاسی هام مسابقه ریاضی تا مرحله کشوری رفتیم و دوشنبه کشوری داریم حالا اینم هی رییس بازی در می اره و ... برای مرحله قبل هم نزاشت من اون یکی ۱ سوال هم حل کنیم تا ما میرفتیم سراغ یکی از سوالا مثل کنه میچسبید به اون سوال باز میرفتیم سر سوال دیگه باز ما میرفتیم سوال دیگه بدون اینکه سوال قبل حل کنه باز میپرید سوال که ما میخواستیم حل کنیم الانم ویس گرفته تو گروه بچه ها من سوالای ازمون شفاهی حل میکنم فیلم میگیرم بهتون توضیح میدم که ازمون شفاهی شد بدونید چی بگید میخواد همه رو خودش حل کنه دو روز بعد که بردیم بگه من همه کار کردم اینا هیچ کاری نکردن سادیسم داره

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شما هم بیا تاپیک آخر من جیگررر

سلام من کیف پارچه ای و کیف لوازم آرایشی وباکس ظرف غذا و نظم دهنده ی لباس کشو و کمد میدوزم با دوخت با کیفیت و زیبا .بنظرم باید نون حلال بدست آورد اما کاش یه مهربونه هم پیدا میشد حمایت میکرد . چرا اون یه نفر تو نباشی؟خواستی نمونه کار ببینی در باسلام غرفه ی Eli art رو دنبال کن و نمونه کارها رو ببین .نظم دهنده همیشه بدردت میخوره ..

باید اول ازمون نقسیم کنینالناز زوج حل کنه فاطمه فردیکی هم جوابا رو دوباره چک کنه

مگه میزاره امروز تو گروه اومد فیلم هایی که سوالات ازمون هستن اومد حل کرد فرستاد پایینشم گفت چون شما حل نکرده بودید گزاشتتم بفهمید بعدشم گفت فک نکنیدرییس بازی در میارم من در جوابش گفتم معلومه

ای بابا

یکی غیر خودتون داور بزارید ،،

وقتی نمیتونید باهم کار کنید

یه معلمی از مدرسه ، مشاوری چیزی بهش بگو

اونجا مسئولی چیزی نداره مسابقات تون!!

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

ای بابا یکی غیر خودتون داور بزارید ،،وقتی نمیتونید باهم کار کنید یه معلمی از مدرسه ، مشاوری چیزی بهش ...

وای نه نداریم فقط خودمونیم میریم مدرسه ازمون میدیم میایم این دختره میخواد اگه ببریم پاشه بره بگه اینا هیچ کاری نکردن همه رو خودم انجام دادم تازه توی مرحل یک این سوم شد