ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
وا اخه چرا مگه کسی اصلا عکس خودشو تو تاپیکا میذاره؟بر فرضم که باشه عکس بقیه برا چیشه اخه مریضن مرد ...
خب وقتی عکسی توی سایت گذاشته میشه دیگه همه راحت میتونن بردارن حتی اگر عضو سایت هم نباشن. حتی میشه با کیفیت برداشت بدون اسکرین گرفتن. دیگه اونی که میذاره باید حواسش جمع باشه. وقتی که بقیه هم حساسیت نشون میده اون به کارش ادامه میده چون حس مهم بودن میکنه. بهترین کار بی اهمیتی نسبت به چنین کارهایی هست.
تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.