2777
2789
عنوان

مادر شوهر بد

121 بازدید | 18 پست

حالم از مادر همسرم بهم میخوره و ازش متنفرم

پاتختی گرفت تو خونش برای من یک صندلی از بیرون نگرفت و همه فامیل من خاله هام و عمم رونشووند پایین فامیل های خودش همه رو مبل دوتا صندلی خراب واقعاااااا خراب هم داشت مامان بنده خدا منو نشوند روش با عمم رو اونم مدام بلندشون میکرد که اینو برداریم اون برداریم عمم و خالم ناراحت شدن

حالا که بچم میخواد به دنیا بیاد مامانم خونش مهمونی گرفته و به اونا هم گفته مهمون دعوت کنید و مادر همسرم با پرویی تمام میگه صندلی هم گرفتید؟ من الان باردارم حالم از خودم بهم میخوره که نمیتونم جواب این زنیکه رو بدم بگم مگه خودت صندلی گرفته بود ی؟

خسته‌ام از «چطوری‌؟»های توخالی،از لبخند‌زدن‌های دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی‌.دلم می‌خواهد ورقی بچسبانم روی پیشانی‌ام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پدر بزرگ دامادمون هم فوت کرده میکه خواهرتم میاد مراسمت ؟اخه میکی اونا یکسال نمیزارن کسی عروسی بگیره یعنی خواهرتم ولیمه و جشن دخترت میاد ؟

خسته‌ام از «چطوری‌؟»های توخالی،از لبخند‌زدن‌های دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی‌.دلم می‌خواهد ورقی بچسبانم روی پیشانی‌ام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.

بگو فکر کردم شما رسم صندلی کرایه کردن ندارید. اخه ما رو روی زمین نشونده بودین

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

بیکار بودی این دعوت کردین؟

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

بیکار بودی این دعوت کردین؟

اگر دعوت نمیکردم تمام وسایلی که خانوادم داده بودنو بهایم خودشو پسرش تموم میکرد

وای که چقدر از ازدواج منصرف میشم هر روز بیشتر از دیروز

چقدر مادرشوهرهای ایرانی عقده ای و بی فرهنگ هستن

بعد شوهرها هم هیچ کاری نمیکنن میذارن مادرشون هرظلمی میخواد به زنشون بکنه

بگو همینارو بش

ای کاش میگفتم میدونی از شدت وقاحتش لال شدم الان دلم میخواد بهش بگم ولی بحث تموم شده این برای نیم ساعت پیش بود الان مثل یک کفتار نشسته جلوم مثل داش مشدیا لم داده تو گوشیو خیر سرش هم معلم بوده

[QUOTE=420214983]عزیزم ببخش سوال بیخود میپرسم چه مراسمی قراره بگیرید ؟ جشن سیسمونی یا چی؟؟[/QUOTسیسمونی

ای کاش میگفتم میدونی از شدت وقاحتش لال شدم الان دلم میخواد بهش بگم ولی بحث تموم شده این برای نیم ساع ...

مادرشوهره ربطی به معلمی دکتری نداره😁😃.محلش نده برای بچه تو شکمت خوب نیست بیخیال باش آهنگ بزار تو گوشت گوشی بازی کن .زیاد رفت و آمد نکن احتراما کم میشه

بگو فکر کردم شما رسم صندلی کرایه کردن ندارید. اخه ما رو روی زمین نشونده بودین

شوهرم بهشون گفته بود خاله و عمش ناراحت شدن از این که اینجوری مهمون داری کردی گفته که مادرش مگه چیکارس اونم صاحب مجلس حساب میشده دیگه میومد میگفت جاشون رو عوض میکرد بعد خود مادر همسرم تمام فامیلای دامادشو تا بچه های جاری خواهرشوهرمو نشونده بود رو مبل بعد خاله و خواهر و دختر عمو هام رو زمین