2777
2789
عنوان

حمام عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 2789 بازدید | 115 پست
بابلسر برای دریا اجاره میکنیم بیشتر اوقات،فریدونکنار هم اومدیم تا حالا و شهرهای استان گیلان هم رفتیم ...

ای بابا

من عذرمیخوام از طرف بقیه

نوش جونت عزیزم،دلی که از من بردی....تنها برد زندگیمی،خیلی به دردم خوردی...🫀❤️🩹

خداییش خیلی نامردی میکنن دیگه مامان بابام ۳روز رفتن بابلسررفتن سوییت بگیرن، آقاهه گفته اجاره یک و دو ...

من عذرخواهی میکنم..خوبه؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بابل که دریا نداره چرا اجاره میکنینبیاین این طرف ، سرخرود، فریدونکنارخوش میگذره بهتونخوب و بد همه جا ...

ما یه بار فریدون کنار،ماشینمون و دزد زد کیف وموبایل م و برد

دیگه هیچ وقت از فریدونکنار ردم نمیشیم

ما یه بار فریدون کنار،ماشینمون و دزد زد کیف وموبایل م و برددیگه هیچ وقت از فریدونکنار ردم نمیشیم

وای 😂😂😂😂

ما گنگستریم

@pastor

من عذرخواهی میکنم..خوبه؟

عزیزم 😍❤️

مرسی مهربون💋

دوستان لطفا درصورتی تاپیک بزنید که : نظرات مخالف رو بتونین پذیرش کنین. و اون کاربر رو به چشم دشمن نبینید.اینجا هزاران کاربر با هزاران نوع تفکر متفاوت وجود داره.

دختر عزیزم متاسفانه در اکثر خانواده ها ، فرزندان قربانی مشکلات و رفتارهای بیمارگونه والدینشان میشن و یکی از شایع ترین تاثیرات مخرب روی فرزندان به طوریه که مثال : زمانی که والدین بخاطر مشکلات روانی ، انتظارات بیجا و غیر منطقی از افراد خانواده دارن و فرزندان رو دچار حس عذاب وجدان یا حس گناه کاذب میکنن طوری که فرزندان نه تنها تقصیر رو از جانب والدین نمیبینن بلکه خودشون رو موظف به قبول انتظارات اشتباه والدینشان میکنن و در نهایت تصور میکنند این وظیفه فرزندان هستش تا بدنبال راه حل برای مشکلات والدینشان بگردند. تو دختر خوبی هستی و قصدت هم کمک به حل مشکلات خانواده هستش. بانو تو مشکلی نداری. تقصیر تو نیست. خودت رو بابت اشتباهات والدینت سرزنش نکن. تو باید بدونی که ما همه انسان ها مسئول رفتارها و مشکلات خودمونیم. یادت باشه هر کس هر خواسته ایی میتونه داشته باشه ، اما هر کس حق داره خودش انتخاب کنه که آیا میخواد اون خواسته رو قبول کنه یا نه و در نهایت مسئولیت انتخابش رو بپذیره. امیدوارم خرد یار و همراهت باشه بزرگوار.🙏

کجایی خواهر؟کدوم شهری؟والا آبروی هرچی مازندرانیه بردنالان اینجا فک میکنن همه مون اینجوری هستیمبیا خو ...

همه که واقعا نه یکیش خودت عزیزم

ولی راستش منم چیزای خوبی نشنیدم ازون خطه

مرنجان دلم را کاین مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند..

دقیقا آدمای طماع و حریص هستن،خدایی بهترین هتل های مشهد ما از اون سوئیتهای بدرد نخور ارزون تره.چقدرم ...

منم اومدم همینو بگم

اون سری یه اتفاقایی افتاد به خاطر همین چیزایی که گفتین بازش نمیکنم

ولی دیگه بیزار شدم از شمال بیزاااار

مرنجان دلم را کاین مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند..

دختر عزیزم متاسفانه در اکثر خانواده ها ، فرزندان قربانی مشکلات و رفتارهای بیمارگونه والدینشان میشن و ...

سلام خیلی ممنونم از متن زیبایی که نوشتید

بله کاملا درست میفرمایید و حق با شماست

ممنونم که من رو درک کردین

سلامت باشین💚