2777
2789
عنوان

حمام عمومی

2789 بازدید | 115 پست

دوستان شما جایی که درواقع تمیز و مناسب باشه و ادم بتونه از حمامش استفاده کنه میشناسین؟

چون من پدرم اجازه نمیده داخل خانه حمام بریم

خودشم ۱ ماه یبار میره

فعلا باید یجایی رو پیدا کنم که حمام برم

بخدا خیلی سخت شده زندگیم

اگه جای مناسبی رو میشناسین بگین بهم

من مازندرانم

دخترا تو رو خدا تاپیک اخرمو گزارش بزنید به نی نی یار گفتم جواب نمیده الهی هر چی از خدا میخواید بهتون بده

لطفا زیر ۲۲ سال تو تاپیکام نظر ندن بهتون بربخوره لطفا اصلا و ابدا راهنمایی شما رو نمیخوام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه شنیدم همچین مشکلی رو

پدرت اصلا از خونه بیرون نمیره؟

ینی همیشه خونه س ؟؟

دوستان لطفا درصورتی تاپیک بزنید که : نظرات مخالف رو بتونین پذیرش کنین. و اون کاربر رو به چشم دشمن نبینید.اینجا هزاران کاربر با هزاران نوع تفکر متفاوت وجود داره.

بسم الله

این دیگه چه موردیه

چرانمیزاره؟!

همه اش خونه است؟!

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....

بخدا بله همش خونه است

چقد روانیه آشغال

نر خر های سایت به من درخواست ندین❌هر نری به من درخواست بده بیناموصه و مادرش خرابه در ضمن تاپیک میزنم نینیار رو تگ میکنم هر نری که درخواست بده

بخدا بله همش خونه است

توی دستشویی خودت روبشوراگرآب گرم دارید

یاوقتی خوبه برو

یاپول بده خونه همسایه مطمئن برو

حمام عمومی توی شهرتون نیست بری؟@

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....