2777
2789
عنوان

بارداری

79 بازدید | 25 پست

سلامتی اقدامی ها

من چندین ماه هست تصمیم گرفتم بچه دار بشم

ی بار جنگ شد اقدام نکردم

ی مدت همسرم جراحی کرده باز اقدام نداریم

چندبار هم ک اقدام کردم تخمک ها اصلا آزاد نشدند

حالا این که میگن تا یکسال طبیعی اقدام کنید چطوری حساب کنم؟

البته زیر نظر دکتر بودم

هرچی سونوگرافی آزمایش خون و هورمونی عکس رنگی

مکمل خوردن اینا هم داشتم

همسرم زیر نظر دکتر هست

ولی یکم بی حوصله شدم

چرا تخمک ها رشد نمیکنند

من این ماه خاستم اقدام کنم اینقد فولی رشد کرده بود شده بود کیست!!! لتروزل خوردم اشتباه کردم

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ببین اگر تخمکات رشد نمیکنن احتمالاً باید تنبلی داشته باشی دیگه اگر تنبلی داری فقط لزوماش این نیستش که تو پریودت عقب بیفته خیلی وقتا سر تایم پریود میشن ولی تنبلی تخمدان دارند باید روش زندگیتو عوض بکنی دیگه اگه اضافه وزن داری لاغر بکنی ورزش بکنی پیادهروی بکنی فست فود و سرخ کردنی و اینا رو کلاً حذف بکنی روتین زندگی سالم رو دنبال بکنی شبها سر یه ساعت مشخصی بخوابی در کلی اصلاح سبک درست حسابی یه چهار پنج ماه اینجوری اقدام بکنی که اگر نشد پیش دکتر که بهت لتروزول بده و آمپول آزادسازی

شوهرتم حتماً باید آزمایش اسپرم و دی اف آی بده نمیدونم داده یا نه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
من این ماه خاستم اقدام کنم اینقد فولی رشد کرده بود شده بود کیست!!! لتروزل خوردم اشتباه کردم

مگه چندتا خورده بودی؟

منم یه بار خوردم دکتر زنان بهم داده بود فولیکول رشد نکرد

رفتم مرکز ناباروری

دکتر اونجا گفت نیازی نیست فعلا برو طبیعی اقدام کن سنت زیاد نیست

دارو محرک نمیدم

ببین اگر تخمکات رشد نمیکنن احتمالاً باید تنبلی داشته باشی دیگه اگر تنبلی داری فقط لزوماش این نیستش ک ...

من انقد سالم زندگی میکنم

ورزش میکنم

تغذیه م سالم هست

فعالیتم بالاس

میدونم تنبلی دارم ولی تو سونوگرافی نشون داده تنبلی دارم

وگرنه آزمایش خون هورمونی من مثل کسایی هست که طبیعی هستند

فقط تو سونوگرافی میک تخمدان پلی کیستیک. و پریودم گاهی نامنظم میشه

همسرم هم تحت نظر هست

واریکوسل داشت عمل کرد تازگی

لتروزول و کلومیفن هم قبل از اینکه برم مرکز ناباروری خوردم

ولی رشد نکرد

دکتر متخصص مرکز ناباروری گفت اون داروها مناسب من نبوده

تعداد تخمک هام هم کم نیست

ولی رشد نمیکنند !

چندبار سونوگرافی دادم رو عدد۷ گیر میکنه

من انقد سالم زندگی میکنم ورزش میکنم تغذیه م سالم هست فعالیتم بالاسمیدونم تنبلی دارم ولی تو سونوگرافی ...

اگر شما با لتروزول تنهایی تخمکات رشد نمیکنند باید روز هشتم یا نهم سیکلت آمپولهای سینال اف یا گونال اف تجویز کنند برات آمپولهای زیر جلدی دور نافی هستش که باعث میشه فولیکولا خیلی خوب رشد بکنند و بعدشم بهت آزادسازی میزنن و اقدام میکنی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ببین اگر تخمکات رشد نمیکنن احتمالاً باید تنبلی داشته باشی دیگه اگر تنبلی داری فقط لزوماش این نیستش ک ...

خوابم هم منظم هست

اصلا سرخ کردنی درست نمیکنم چون سالم خوری دارم خیلی تغذیه مو رعایت میکنم

از همین رو میاد انقد سالم زندگی میکنم ولی تخمک ها اینجوری🤦🤦🤦🤦

اگر شما با لتروزول تنهایی تخمکات رشد نمیکنند باید روز هشتم یا نهم سیکلت آمپولهای سینال اف یا گونال ا ...

اتفاقا یک ماه امپول رشد هم زدم

زیر دلم تیر میکشید از درد ۳تا دوز زدم ولی رفتم سونوگرافی باز رشد نکرد بود

اگر شما با لتروزول تنهایی تخمکات رشد نمیکنند باید روز هشتم یا نهم سیکلت آمپولهای سینال اف یا گونال ا ...

دکترم میگ اول باید همسرم ۱۰۰درصد خوب بشه دکترش نظر قطعی بده ک اسپرم سالم هست بعد میاد رو درمان من کار کنه

دکترم میگ اول باید همسرم ۱۰۰درصد خوب بشه دکترش نظر قطعی بده ک اسپرم سالم هست بعد میاد رو درمان من کا ...

ببین دوز داروهای مصرفییت کم بوده اگر دوز داروهای مصرفیتو بیشتر بکنن امکان اینکه نتیجه بگیری خیلی زیاده ولی خب دکتر راست میگه الان شما هی اقدام بکنی هی دارو استفاده کنی سایز فولیکولت زیاد باشه ولی وقتی همسرت کامل درمان نشده باشه خب شما این همه دارو هورمونی و این چیزا رو استفاده کنی عملاً فایدهای نداره که

ولی خب منم کم حوصله شدم رشد نمیکنه رو مخم رفته

بیخیالش باش بزار همسرت کاملاً درمان بشه یه یکی دو ماه به خودتون فرصت بدید بعد دوباره شروع کن به اقدام کردن یه وقتایی میبینی این استرسی که داری باعث میشه رشد نکنه فولیکلات

یه مدت بیخیالش باش خودش میشه فقط امید به خدا داشته باش من آخرین بار معرفی کرد به یه دکتر نازایی دیگه خسته شدم ولش کردم دقیقا به سال بعدش حامله شدن تو تاپیکام دستور خرما و سیاهدونه هست اونم خوبه من برای بچه اولم انجام دادم

ببین دوز داروهای مصرفییت کم بوده اگر دوز داروهای مصرفیتو بیشتر بکنن امکان اینکه نتیجه بگیری خیلی زیا ...

راست میگی

اتفاقا دکتر زنان ک قبلاً میرفتم

گفت دوز دارو ها رو زیاد نمیکنم چون ممکنه چندتا فولیکول باهم رشد کنند

اصلا علت اینکه منو معرفی کرد به مرکز ناباروری همین بود

گفت وقتی بری اونجا دقیق تر بررسی میکنن.

ممکنه تخمدان یهو واکنش بده باید زیرنظر باشی

بعد همسرم از ابتدا تحت نظر بود بهش قرص میدادن ولی سه بار آزمایش داد سری آخر دکتر اورولوژی گفت باید عمل بشه قرص تاثیر نداشته