2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 26 پست
یه مدت بیخیالش باش خودش میشه فقط امید به خدا داشته باش من آخرین بار معرفی کرد به یه دکتر نازایی دیگه ...

الان یکم شل کردم گاهی فکرم درگیر میشه

میگم چرا خدا بهم بچه نمیده

مثلا الان یک هفته س پریود م عقب افتاده اصلا. بیبی چک نزدم

راست میگیاتفاقا دکتر زنان ک قبلاً میرفتم گفت دوز دارو ها رو زیاد نمیکنم چون ممکنه چندتا فولیکول باه ...

ببین شما وقتی شوهرت اوکی شد شرایطشو اینا به نظر من یه عمل هیستروسکوپی هم انجام بده که ببینی شاید یه وقت مثلاً توی رحمتو اینا یه سپتومی فیبرمی چیزی داشته باشی چون خیلی وقتا سپتوم و فیبروم توی اکثر رنگی مشخص نمیشن و توی عمل هیستروسکوپی مشخص میشن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اقدام کردم دو ماه نشدم دیگه کلا منو شوهرم بی خیال بودیم نگو حامله ام خبر ندارم

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
منم اقدام کردم دو ماه نشدم دیگه کلا منو شوهرم بی خیال بودیم نگو حامله ام خبر ندارم

عزیزممممم مبارکت باشه توروخدا برای منم دعا کن

من دیگ همسرم جراحی کرد یا مدت اقدام نمیکنم

البته نمیدونم تاچند.وقت نمیشه اقدام کرد

ببین آخه فولیکول رشد نمیکنه ینی ربطی داره

ببین واقعا نمیدونم اطلاعاتی که داشتم و دادم در همین حده ولی کلا خیلی وقتا وقتی فولیکول رشد نمیکنه و اینا مربوط به عملکرد تخمدانهاست دیگه یه سری از دکترا میگن امکان یائسگی زودرسه یه سریا یه نظرات دیگهای دارند باید زیر نظر یه پزشک ناباروری خیلی خوب باشی دیگه ولی اولش به نظر من بزار شوهرت درمان بشه بعد خودت بیفت دنبال درمان الان زوده بخوای هی دارو درمانی کنی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
عزیزممممم مبارکت باشه توروخدا برای منم دعا کنمن دیگ همسرم جراحی کرد یا مدت اقدام نمیکنم البته نمیدون ...

انشالله که همه حس مادر پدر شدن تجربه کنند.بسپار به خدا استرس خودش بده

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
ایشالاآدم حس بدی داره خبمیگم چرا نمیشه

من الان دوستم بالای ده سال بچه دار نشده مشکل خاصیم ندارن بنده خدا و شوهرش همش استرس دارن

مگه چندتا خورده بودی؟منم یه بار خوردم دکتر زنان بهم داده بود فولیکول رشد نکردرفتم مرکز ناباروری دکتر ...

از شب سه پری تا ده شبی دوتا

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر