2777
2789
عنوان

کمک معلمی

115 بازدید | 22 پست

فردا اگه بشه میخوام برم

یکی از اشناهامون معرفی کرده

ولی قبلش میخوام بدونم ک چیکار میکنم تو سال تخصیل

ب عنوان کاراموز

فامیلمون گفته ک ی سال میتونی پیششون کار کنی اما بدون حقوق

مثلا امکان داره سال بعدش ب عنوان معلم استخدامم کنه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای تجربه خوبه ولی اگر حتی شده با حقوق خیلی کم مدرسه ای پیدا کنی که خودت سال اول معلم باشی بهتره که یکسال بری اونجا و سال بعد که آپ ازمون برگزار کرد شرکت کنی

خودتو زندگی کن🌱💎

برای تجربه خوبه ولی اگر حتی شده با حقوق خیلی کم مدرسه ای پیدا کنی که خودت سال اول معلم باشی بهتره که ...

اره با فامیلم قراره فردا برم اگه گفت ک امسال بیا کنار دستم هم یاد بگیر هم کار کن و قول داد ک سال بعد منو استخدام میکننن قبول میکنم

اره با فامیلم قراره فردا برم اگه گفت ک امسال بیا کنار دستم هم یاد بگیر هم کار کن و قول داد ک سال بعد ...

اره برو بهتر از هیچی هست شاید خدا کمک کرد سال بعد با ازمون قبول شدی

خودتو زندگی کن🌱💎

امسال ک میگن برگزار نمیشه سال بعد برگزار میشه؟؟

والا فعلا هیچی معلوم نیست برا امسال مصاحبه کردن که اصلا ازمون نداریم ولی تا پاییز و زمستان امسال باید دید چکار میکنن اگر مجوز گرفتن که برگزار میشه

خودتو زندگی کن🌱💎

والا فعلا هیچی معلوم نیست برا امسال مصاحبه کردن که اصلا ازمون نداریم ولی تا پاییز و زمستان امسال بای ...

پس میمونه سال بعد

تصمیم دارم مهر امیال تدریس خصوصی بزنم چوم مدرک معتبر از موسسه تدریس بدون مرز پایع ابتدایی دارم

پس میمونه سال بعدتصمیم دارم مهر امیال تدریس خصوصی بزنم چوم مدرک معتبر از موسسه تدریس بدون مرز پایع ا ...

اره دیگه سال بعد اگر خدا بخواد برگزار میشه

آفرین خوبه هم اون کمک معلم رو برو و هم کنارش تدریس خصوصی داشته باش

این موسسه ای که میگی چی هست بیشتر میشه توضیح بدی؟ خودمم مدرک تربیت معلم جهاد دانشگاهی دارم

خودتو زندگی کن🌱💎

اره دیگه سال بعد اگر خدا بخواد برگزار میشه آفرین خوبه هم اون کمک معلم رو برو و هم کنارش تدریس خصوصی ...

اسمش ویهان اموزشه هم تربیت معلمی داره هم بدون مرز

من چون رشتم روانشناسی بود تربیت معلمی برنداشتم بجاش بدون مرز برداشتم بدون مرز از پایه دوم تا ششم ابتدایی تا شهریور تموم میشخ.. ی دوره ای هست ک تموم کتاب های دوم تا ششم رو یاد میدن

اسمش ویهان اموزشه هم تربیت معلمی داره هم بدون مرز من چون رشتم روانشناسی بود تربیت معلمی برنداشتم بجا ...

اهان درسته عزیزم هزینه دوره چقدر شد

منم قراره امسال اولین سال تدریسم باشه و پایه چهارم تدریس کنم میشه که فقط یه پایه رو دوره گذروند یا حتما همه پایه ها هست چجوریه؟

خودتو زندگی کن🌱💎