2777
2789
عنوان

کمک معلمی

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 22 پست
اهان درسته عزیزم هزینه دوره چقدر شد منم قراره امسال اولین سال تدریسم باشه و پایه چهارم تدریس کنم میش ...

اخی عزیزم موفق باشی غیر انتفاعی؟

او چهارم خیلی پیچیدس مهم ترین بخش ابتدایی هست خصوصا ریاضیش واقعا سرسام اوره اتفاقا من سشنبه هفته پیش دوره ریاضی چهارم رو گزروندم قسمت زاویه هاش واقعا سخت بودو هیچی نفهمیدم.. اره تک پایه هم میشه ببخشیدا عزیرم قصدم ناامید کردنت نبودا ی وقت فکر بد نکنی😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخی عزیزم موفق باشی غیر انتفاعی؟ او چهارم خیلی پیچیدس مهم ترین بخش ابتدایی هست خصوصا ریاضیش واقعا سر ...

ممنونم عزیزم زنده باشی آره غیر انتفاعی هست اولش بهم سوم رو دادن بعد گفتن پایه سوم برا تموزگار با تجربه هست

نه عزیزم اتفاقا کار خوبی کردی گفتی

یعنی واقعا خیلی سخته؟ بقیه درساش چی؟ من دوره تربیت معلم گذروندم فقط یه جورایی روانشناسی طور بود اما دروس زو یاد نگرفتم امسال هم سال اولمه یه چند روز دیگه جلسه معلما هست تا ببینم میتونم چیکار کنم شاید قبول کردن پایه سوم بهم بدن

خودتو زندگی کن🌱💎

حضوری هست قیمتشم با قسط نزدیک10 تومن شد

درسته عزیزم ممنون

حالا تا تحقیق کنم اگر شد که تک پایه بگذرونم

میخوای درخواست بده بیشتر حرف بزنیم چون منم مثل شما هدفم اموزش پرورش هست و میتونیم تو این زمینه بهم راهنمایی بدیم و کلی حرف بزنیم

خودتو زندگی کن🌱💎

ممنونم عزیزم زنده باشی آره غیر انتفاعی هست اولش بهم سوم رو دادن بعد گفتن پایه سوم برا تموزگار با تجر ...

پایه سوم خیلی زاحته

اره چهارم کلا کلاسی هست ک معلمش خیلی خیلی کمه کمتر تقاضا داره اره سخته منی ک دورشو دیدم بازم بلد نیستمو. دارم گام ب گام کتاب ها فیلم تدریسشو میبینم

پایه سوم خیلی زاحتهاره چهارم کلا کلاسی هست ک معلمش خیلی خیلی کمه کمتر تقاضا داره اره سخته منی ک دورش ...

پس خدا بخیر کنه😅شما که دوره اش رو دیدی اینجور میگی دیکه منکه بدون دوره دیدن دارم ورود پیدا میکنم خدا بخیر کنه🥲

خودتو زندگی کن🌱💎

پس خدا بخیر کنه😅شما که دوره اش رو دیدی اینجور میگی دیکه منکه بدون دوره دیدن دارم ورود پیدا میکنم خد ...

اره واقعا کلا از اولم از کلاس4 بدم میومد خودمم توش ضعیف بودم😭😅