2821
2789
عنوان

پسرم غش کرد

1381 بازدید | 22 پست

سلام دوستان.

امروز پسرم رو برده بودم حموم که فقط تنش رو بشورم.

از حموم خوشش نمیاد. همیشه گریه می کنه.

امروز هم گریه می کرد ولی من حوله ش رو بستم و اوردمش بیرون.

ولی گریه ش به حالت ریسه رفت و چشماش انگار داشت می رفت...   

بی حال شد و سرش داشت میفتاد... من خیلی ترسیدم چند بار صداش کردم و خوشبختانه برگشت حالت عادی...

اینم بگم که پسرم از بدو تولد تا الان که 16 ماهشه، خیلی وقتها گریه که می کرد، اگه کمی دیر آرومش می کردیم، به حالت ریسه میفتاد و صداش بند میومد ولی زود خوب میشد.

دکترش گفته بود بهش دو برابر اهن بدیم تا خوب بشه و بهتر شده بود.

کسی هست بچه ش اینجوری باشه؟

ضمنا پسرم خییییلی هم ترسوئه

آره بچه های داداش من 

خیلی بدم میاد ادم جرات نمیکنه بگه بالا چشتوم ابرو اگر گریه افتادن دیگه واویلا نمیدونم چیکارشون کرد زنداداشم

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخی عزیزم

پسرکوچیک منم زیادگریه میکنه توی حموم دیگه انقدراسباب بازی گذاشتم اونجا وحین کار سرگرمش میکنم که حموممون شده شهربازی واسه خودش😑

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

اوووف این گریه کردناشون دل آدمو خون میکنه دختر منم یه لباس تنش کنی قیامت میکنه از همون اول تولد اینطوری الان 4 ماهشه حتی یه پیش بند هم ببندی گریه میکنه . دو ساعت باهاش بازی کن دست و پاشو بکش کاری نداره ولی تا میخوام لباس تنش کنم میفهمه گریه میکنه از خود بی خود میشه خیلی عصبی میشه 😓😓😓😓😓

فكر نميكنم چيزي باشه ولي براي اينكه خيالت راحت باشه ببرش قلبش چك بشه

البته اكثر بچه ها همينن

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
به نظرتون ببرم پیش متخصص مغز و اعصاب؟

یکی از فامیلامونم تووهمین سن بعددحمام اینجوری شد بردش دکتر فوق تخصص گفت که عادیه.اون انگار زیاد تو حموم مونده بوده و بازی زیاد کرده بود بخاطر جنب ووجوش زیاد  بوده.گفته بود زیر 5مین حممامش بدید

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز