2777
2789
عنوان

پسرم غش کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 22 پست
یکی از فامیلامونم تووهمین سن بعددحمام اینجوری شد بردش دکتر فوق تخصص گفت که عادیه.اون انگار زیاد تو ح ...

عزیزم حمومش به 5 دقیقه هم نمی کشه...

تا سرش رو می شورم، خودشو هلاک می کنه بس که گریه می کنه... 

منو می چسبه ب حالت التماس میخواد که ببرمش بیرون   

قرص مصرف کردن؟

دقیق یادم نیس برادرم دو سال از من کوچیکتره فک کنم از وقتی نوزاد بود گریه میکرد یهو کبود میشد چشماشم تقریبا سفید بعد بردنش متخصصه معزو اعصاب بهش قرص داده بود یه قطرم ریخته بود تو دهنش ولی قرصا رو  مامانم اینا چون خیلی کوچیک بود بهش ندادن ولی خداروشکر بررگتر که شد خوب شد حتما ببرینش دکتر خیالتون راحت شه😚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داداش من الان 18 سالشه ولی بچه بود میترسید از حموم تنگ نفسم میشد 

دیگه مام تا فک کنم 5یا 6 سالگی توو وان توو حیاط حمومش میکردیم خیلی ام حال میکرد 

خدایا مرسی واسه همه چی.. مامان جونی خوش اومدی قدمت سر چشامون منتظرتیم 

چند بار دخترم اینجوری شد تا اینکه فهمیدم شامپو بدنش چند ماه دیگه انقضا میشه و مشکل از اون انداختمش دور. یه بارم نرم کننده خودم اینطوری بود بازم دخترم که تو حمام هم نبود عش کرد

قلبش چرا؟

گفتم شايد نفسش ميگيره بايد متخصص قلب بره

اما فكر ميكنم بيشتر از حمام ميترسه كه اينطوري ميكنه شما توي حمام  يه وان بزار توش هم اسباب بازي بريز بزار خوشش بياد

والله ادم بزرگ هم توي حمام گريه كنه يكي سرش رو بشوره و اب بريزه روش نفسش ميگيره ديگه

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕