2777
2789

کلا ماجراش چیه

کوتاه میگی من دو سه قسمت دیدم هیچی نفهمیدم

ارزوم اینه ب عشق واقعی برسم یه صلوات بفرس❤️.... کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به خاطر اون مرتیکه پدوهیون نمیتونم فیلمای قشنگمو ببینم 🤧

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌ زیر ۲۲ سال به هیچ وجه تو تاپیک های من شرکت نکنه و منو ریپلای نکنه من تو گوشیم بازی ندارم خاله 😉

کلا ماجراش چیه کوتاه میگی من دو سه قسمت دیدم هیچی نفهمیدم

یکی از بهترین و قدیمی ترین کیداراماهاست حتما بعدا کامل ببین

داستان درباره یه دخترست که امپراتور و برادر ناتنیش عاشقش میشن. کلیتش همینه

دختره نامزد امپراتور میشه بعدش میکشن دختره رو و ادامه داستان

داستانش چیه خیلی دیدم دربارش میگم ولی اصلا اخبارو دنبال نمیکنم

یه بازیگر بود طفلی اسمش کیم سه رون بود 🥲

بعد این طفلی وقتی ۱۵ سالش بود اون مرتیکه پدوهیون باهاش وارد رابطه میشه بهش هم یکمی پول قرض میده حتی وقتی اون مرتیکه تو سربازی بوده براش نامه میفرستاده

بعد که رابطه اشون کات میشه به کمپانیش میگه که پول رو از اون بچه پس بگیرن دختره هرچی به این پدوهیون آشغال زنگ میزنه که یکم بهم فرصت بده تا پول رو جور کنم اصلا جواب این بچه رو نمیده آخرش هم دختره توی روز تولد این پدوهیون خودکشی میکنه و میمیره 🥲

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌ زیر ۲۲ سال به هیچ وجه تو تاپیک های من شرکت نکنه و منو ریپلای نکنه من تو گوشیم بازی ندارم خاله 😉

یکی از بهترین و قدیمی ترین کیداراماهاست حتما بعدا کامل ببینداستان درباره یه دخترست که امپراتور و برا ...

مممنون عزیزم

ارزوم اینه ب عشق واقعی برسم یه صلوات بفرس❤️.... کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه