2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اره درسنامه داره شنیدم اینو بزنی بعد نشرالگو سه بعدی بعدم دیگه ازمون های موسسات فیزیکتو درمیارع

ببین تو فیزیک چیزی که مهمه اینه یکبار یک مسئله مهم حل بشه یادت نمیمونه

باید مرور رو مسائل مهم داشته باشی چطوری

دفعه اول سوالاتی که مویی درست زدی یا اصلا درست نزدی اینارو همه رو مارک میکنی

چن روز بعد دوباره میری حلشون میکنی تو روتینت از بین اونایی که مارک کردی یکبار

بعد اگر بازم خیلی سختت بود یا باز اشتباع زدی ایندفعه یه مارک دیگه فقط رو اونایی که از بین اینا سخت تر بودن میزنی

این مارک اخریع پای ثابت روتین هات باشه

بعدم ک خیلی سبزو تموم کردی دیگ رفتی نشر برا اون مارک درست میکنی دیگ مارکای اونو تمرین میکنی خیلی سبز رو دیگ مرور کردی مارکاشو چن بار کافیه

تکرار تو فیزیک مهمه

لطفا اگر شب منو تو نی نی سایت دیدید بهم یاداوری کنید که وقت خوابه

سراغ ندارم تعریف اینو تو اینستا دیدم گفتم اینجا بپرسم شاید بهتر بود؟

خیلی سبز پیشنهاد نمیکنم و بگم برای دوران راهنمایی ازشون داشتم خیلی گیج میکردن ادمو...الان انسانیم اگه میخوای برای کنکورم به درد بخوره مهر و ماهم بخر

خیلی سبز برای تست و سوالاش خیلی خوبه اما توضیح مطالب مطمئن نیستم، یه کتابم که داشتم از نخبگان بود واقعا راصی بودم نمی دونم دارن یا نه

مرسییینشر الگو بعداین بهتره یا نردبام؟

من نردبام نزدم ولی گفتن نشربهتره اگر کنکوری هستی نردبام باید هرسال کار بشه وقت نمیشه کسی تو یه سال

بعدم اینکه خیلی سبز از صفر تا مثلا سی چهل درصد ادمو میرسونه نشر تا هفتاد بقیش ازمون باید بزنی چون ایده های جدید و نزدیک به کنکور تو همیناس زدی دیگ درگیر کتاب نباش چون کتابا همه ایده ها مال قبلن

من خودم فیزیکو از درسنامه خیلی سبز میخونم راضیم چاپ جدید بگیری خوبع چون ویرایش اساسی کرده

ولی ترتیبی که گفتم رعایت کن

کسی که صفره باید ب ترتیب پیش بیاد

درسنامه خیلی سبز

تست خیلی سبز

با مرور تست های مهم

اتمام منبع اول خوب میفهمی ولی درصدت کمه بازم بعد میری منبع دوم بعدم آزمون برای مدیریت زمان تست زدن و ایده جدید و سنجش

من خودم تو بعضی تستای خیلی سبز میمونم برا همین نشر واقعا سنگین بود برام ادم باید پله به پله بره

من نردبام نزدم ولی گفتن نشربهتره اگر کنکوری هستی نردبام باید هرسال کار بشه وقت نمیشه کسی تو یه سال ب ...

مرسی ببخشید متوجه نشدم یعنی میشه منبع اول زد فقط بعد با ازمون ها خودمو برسونم بالاتر؟

مرسی ببخشید متوجه نشدم یعنی میشه منبع اول زد فقط بعد با ازمون ها خودمو برسونم بالاتر؟

نه اگر صفری اصلا منبع خوبی برای استارت نیست مگ اینکه کلاس ببینی جزوه کلاس با معرفی تک تک تیپ تست ها توسط استاد خوب بعدش بیای نشر

اگر کلاس نمیبینی خیلی سبز منبع اول منبع دوم نشر بعد ازمون موسسات