2789
عنوان

توهم

2256 بازدید | 40 پست

همش حس میکنم یکی پشت سرمه یکی همش نگام میکنه خیلی میترسم ۱۹سالمه تو بغل مامانم میخابم با ترس و وحشت با اینک چیزی ندیدم ولی قیافش هم تو فکرمه چیکار کنم همه رو هسته کردمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

داروی خاصی مصرف نمی کنید؟بعضی داروها عوارض توهم زایی دارن.مثل دیازپام.

دیازپام فقط یبار یکی بم داد گف ۹شب بخور ک خابت تنظیم شه بعد از اون فقط ی ورق هرشب خوردم دیه نخوردم ولی از اون نیست چون از قبلش هم همیطور بودم

عزیزم ۴ قل و ایه الکرسی زیاد بخون و با خودت داشته باش

من۱۱سالم بوده مثلا خاستن بام شوخی کنن یکی از اقوام گذاشتم داخل حموم لامپا خونه رو خاموش کرد ساعت۱شب و درارو قفل کرد از همونموقع همیشه از همه چی میترسم

من۱۱سالم بوده مثلا خاستن بام شوخی کنن یکی از اقوام گذاشتم داخل حموم لامپا خونه رو خاموش کرد ساعت۱شب ...

شوکه شدین.چقدر اینکارها بده اکثرا پسر بچه ها برای شوخی این کارها را می کنن به عواقبش هم فکر نمی کنن.

منم  5 6 سالم بود بابام منو انداخت تو ی انباری خیلی ترسناک تاریک از اونموقع اینطوری شدم😭😭

خیلی بده حتی تنهایی تا داخل اتاق هم نمیرم هرکاری میخام بکنم مامانم باید بیاد بام ک نترسم

شوکه شدین.چقدر اینکارها بده اکثرا پسر بچه ها برای شوخی این کارها را می کنن به عواقبش هم فکر نمی کنن.

بچه ک نبود پسره ی نره خر۲۵سالش بود خودش ترسو بود منم دیوونه کرد

خیلی بده حتی تنهایی تا داخل اتاق هم نمیرم هرکاری میخام بکنم مامانم باید بیاد بام ک نترسم

حتی وقتی هوا روشنه؟پس حموم و سرویس بهداشتی چجوری میری

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐