2789
عنوان

توهم

| مشاهده متن کامل بحث + 2256 بازدید | 40 پست
حتی وقتی هوا روشنه؟پس حموم و سرویس بهداشتی چجوری میری

اره...بعضی وقتا ک نمیرسم میرم ولی شبا همیشه مامانم میاد میمونه پشت در تا من برم و بیام همش هم میگمش بام حرف بزن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه ک نبود پسره ی نره خر۲۵سالش بود خودش ترسو بود منم دیوونه کرد

منظورم از پسر بچه همون پسر جوون بود  پسرها همش در حال اذیت و آزارن.فکر نمی کنن عواقب کارهاشون چی میتونه باشه.

اره...بعضی وقتا ک نمیرسم میرم ولی شبا همیشه مامانم میاد میمونه پشت در تا من برم و بیام همش هم میگمش ...

مث منی ولی من فقط شبا میترسم تو اتاق بمونم بیشتر روزا کم پیش میاد مگه اینکه خیلی دیگه حس کنم کسی پیشمه یهو میدوام بیرون

من عقدم غصه گرفتم برم خونه خودم میخوام چیکا کنم😥

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐
اره...بعضی وقتا ک نمیرسم میرم ولی شبا همیشه مامانم میاد میمونه پشت در تا من برم و بیام همش هم میگمش ...

حتما باید بری روانپزشک گلم.هرچقدر تری ممکنه بدتر بشی و این چیزی که میگه اصلا مشکل کمی نیست

بد جوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد ! بگو یا تتل🤝

مث منی ولی من فقط شبا میترسم تو اتاق بمونم بیشتر روزا کم پیش میاد مگه اینکه خیلی دیگه حس کنم کسی پیش ...

منم عقدم😫😫از الان میترسم...دور و ورم زیاد اتفاقای ترسناک براشون افتاده حتی یکی از اقواممون جن رفته بود تو جلدش برا همینه ک تا این حد ترسوام

از روانکاو نترسید.با چند جلسه صحبت مشکلتونو از ریشه حل می کنه و راهکار میده.قرار نیست که دارو بخورید یا خدای نکرده کار خاصی انجام بدین.به هر حال متخصص هر کاری بلده چطور مشکل را حل کنه.اصلا نگران نباشید .بالاخره باید از این ترس نجات پیدا کنید دیگه .

منم عقدم😫😫از الان میترسم...دور و ورم زیاد اتفاقای ترسناک براشون افتاده حتی یکی از اقواممون جن رفته ...

وای توروخدا نگو منم خالم اونطوری شده بود من میترسم دیگه چیزی نگیم😰تا صب بیدار بودم خواسم الان بخوابم 😭😭

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐
ووی ن میترسم دیوونم کنن...همیشخ ترسی تو وجودم بوده

مگه جدیدا روانکاوا با جن افراد رو مداوا میکنن؟

خب دختر خوب بیا زودتر برو تا روان درمانی بشی و راحت زندگی کنی... 

اسیب وارده به روح و روانت باید درمان بشه... 

باور کن هم خودت گناه داری و هم مامانت بنده خدا....