2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چن روز دیگه افزایش زیاد داره و پایین نمیاد بیادم در حد یک تا دو باز میره بالاتر

ای وای پس اون دفعه که کلی ریخت دلیلش چی بود؟

بعد اینکه من پولم خیلی کمه میگن آب شده و دست دوم بخرم سه تا سکه پارسیان تا حالا خریدم نظر شما چیه

اگر بخواهی یکی دو سال نگه داری قطعا چندین برابر میشه و ارزش دولت کم نمیشه

اگر بخواهی هیجانی عمل کنی و با هر بالا و پایین رفتن خودتو بزنی و بفروشید پولت از بین میره

خواهرانه میگم اگر قصدت پس اندازه طلایی مهر که به خودت آویزان کنید ،چون مزد ساخت و مالیاتی همه دولت رو حروم میکنه

حتی طلای ابشده هم همینه

من سالهاست هر پول کمی رو تبدیل به طلا کردم

تو بورس صندوق طلا میخرم

قبلش تو بورس سکه میخریدم ،اما هر سال هزینه نگهداری داشت و ایمیل و نامه نگاری برای سال بعد

مالیات هم داشت اما حسنش این بود که دزد نمیزد و نزد بانک بود و هر وقت میخواستی میرفتی میگرفتی

میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستید،ممنونتونم❤️

اگر بخواهی یکی دو سال نگه داری قطعا چندین برابر میشه و ارزش دولت کم نمیشهاگر بخواهی هیجانی عمل کنی و ...

الان دو سه ساله صندوق طلا عیار میگیرم ،مال کارگزاری مفیده ،مرد ساخت و مالیاتی و غیره ندارد و به نرخ روز خرید و فروش میشه و رشد هم میکنه

ای وای پس اون دفعه که کلی ریخت دلیلش چی بود؟بعد اینکه من پولم خیلی کمه میگن آب شده و دست دوم بخرم سه ...

چون سهامدار و بورسیه هایی کعقب مونده بودن خودشونو برسونن که رسوندن و رفت و داره میره بالاتر

هرچی میگیری از جای مطمئن بگیر بعضیا میگن آب شده ناخالصی داره و بنظرم سکه بهتره گرم پایین یا سوتی بگیر زیاد که شد ببر شمش بگیر . سکه نسبت به طلا بهتره کلن

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

ای وای پس اون دفعه که کلی ریخت دلیلش چی بود؟بعد اینکه من پولم خیلی کمه میگن آب شده و دست دوم بخرم سه ...

دلیل ریزش ها اخبار و نرخ سود فدرال روزه

قیمت طلا تو ایران با بقیه کشورها همسو نیست

الان چند وقته اونس جهانی هی نزولی میشه و طلا تو ایران بالا میره ،الان که اخبار جنگه با هر خبر بالا و پایین میشه

اما چون پشتوانه پترول دیگه داره از رده خارج میشه ،تا یکی دو سال دیگه طلا تو کل دنا سر به فلک میکشه

من اصلاً بلد نیستم.

همین الان برو سایت سحام و احراز هویت آنلاین و غیر حضوریت رو انجام بده بعد بیا خصوصی پیام بده بهت میگم

احتمالا تا شنبه و یکشنبه تایید بشه

باید کارت بانکی و موبایلت به اسم خودت باشه