2777
2789
عنوان

مهاجرت

114 بازدید | 21 پست

بعدا ادم نمیدونه با این گرونیا بره یا نره اخه اونجام اونور آب زیاد تعریفشو خوب نمی کنند ایرانیا اونور میگت اونجا فلانه بیسانه نیایین ولی خا اینجاهم خوب نیست نظر شما راجع به مهاجرت چیه مثلا اروپا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

براساس تجربه خودم که چندتا کشور زندگی کردم و الانم در شرفم مهاجرتم میگم

اگه وضع مالی انچنان خوبی نداری و نمیتونی ساپورت بشی مهاجرت نکن مگر اینکه از نظر علمی خیلی خفن باشی که اونم نیاز به حمایت مالی داری تا حدی

کلا با زیر دو سه تومن به مهاجرت فکر نکن

معمار،مبتلا به «لوپوس عصبی»، ورزشکار ،ادایی🦢💍 (مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

اگه پول زیااااد و مهارت نداشته باشین، که اونجا براتون بدتر از اینجا میشه.

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

هر جا جز خاور میانه عالیه هر کیم میگه نه ببینم ت خم داره برگرده بیاد ایران دوباره

خاورمیانه هم به جز ایران و یمن اینا بقیه کشورا عالین هم از نظر امکانات هم از نظر علمی مثل امارات

معمار،مبتلا به «لوپوس عصبی»، ورزشکار ،ادایی🦢💍 (مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

خاورمیانه هم به جز ایران و یمن اینا بقیه کشورا عالین هم از نظر امکانات هم از نظر علمی مثل امارات

اره ولی باز در سطح اروپا نیس

از این به بعد تو سایت انگلیسی حرف میزنم املام خوب شه اگه نفهمیدین جواب ندین مهم نیس

براساس تجربه خودم که چندتا کشور زندگی کردم و الانم در شرفم مهاجرتم میگم اگه وضع مالی انچنان خوبی ندا ...

خواهر اگه دو سه تومن داشتم که همین جا بهترین کسب و کار رو راه مینداختم چرا دیگه مهاجرت کنم😂

اره ولی باز در سطح اروپا نیس

در مقایسه با ایران گفتم اون که قطعا

جسارتا علم امارات کجا پیشرفت داشته ؟

عرضم به خدمت شما من اونجا زندگی کردم و تکنولوژی بشدت پیشرفت کرده و اصلا قابل قیاس با ایران نیست

دانشگاه های عربستان و امارات به تازگی از ایران از نظر اعتبار جهانی رشد کردن و جلو زدن و ایران ۱۰۰ رتبه عقب تر رفته