2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 21 پست
نه بابا کشورای عربی مفتشونم گرونه

من فرانسه و اسپانیا زندگی کردم پدرمم اونجاس و شهروند اسپانیا هستم و یه تایمی امارات بودم و کارامون اوکی شده و دارم میرم مجدد

الان که امارات به سختی به ایرانیا ویزا میده ولی به عنوان یه کسی که اسپانیا میتونم راحت برم امارات رو انتخاب کردم چون وضع اقتصادی اسپانیا و ایتالیا چندان خوب نیست

و امارات جزو کشور هایی هست که خیلی خوب حقوق میده و برای افرادی که میخوان بیزینسی راه بندازن عالیه

معمار،مبتلا به «لوپوس عصبی»، ورزشکار ،ادایی🦢💍 (مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

عرضم به خدمت شما من اونجا زندگی کردم و تکنولوژی بشدت پیشرفت کرده و اصلا قابل قیاس با ایران نیستدانشگ ...

خب مثلا ؟

کدوم دانشگاه ؟ کجا پیشرفت داشتن ؟

چند تا اختراع داشتن ؟

البته اگه توسط دانشمندان بومی خودشون باشه. نه اینکه پول بدن و دانشمندان آمریکایی و فرانسوی براشون چیزی بسازن

ظاهراً گاز لوله کشی هم ندارن. کپسول استفاده میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهر اگه دو سه تومن داشتم که همین جا بهترین کسب و کار رو راه مینداختم چرا دیگه مهاجرت کنم😂

پس به مهاجرت فکر نکن زیبا 💋

معمار،مبتلا به «لوپوس عصبی»، ورزشکار ،ادایی🦢💍 (مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

خب مثلا ؟ کدوم دانشگاه ؟ کجا پیشرفت داشتن ؟ چند تا اختراع داشتن ؟البته اگه توسط دانشمندان بومی خودشو ...

سرچ کنین متوجه میشین زیبا جان

درکل پیشرفتشون در قیاس با ایران غیرقابله بحثه حقیقت رو باید گفت و انصاف رو رعایت کرد

خلیفه امارات فکر میکنم حدود ۱۷۷ یا ۱۸۰

King fahd عربستان ۶۷

و شریف ۳۶۵

خب مثلا ؟ کدوم دانشگاه ؟ کجا پیشرفت داشتن ؟ چند تا اختراع داشتن ؟البته اگه توسط دانشمندان بومی خودشو ...

دانشگاه king fahd عربستان اشتباه نکنم الان ۶۷ باید باشه

خلیفه امارات ۱۷۷ یا ۱۸۰

شریف ایران ۳۷۵

سرچ کنین متوجه میشین زیبا جاندرکل پیشرفتشون در قیاس با ایران غیرقابله بحثه حقیقت رو باید گفت و انصاف ...

در بعضی موارد ، درسته

امارات اندازه ی یک استان ایران هم نمیشه

جمعیتش در حد یک روستای ایرانه

با این وجود ایران با این همه گستردگی خاک و جمعیت گاز کشی و برق کشی داره به دورافتاده ترین روستا ها.

ایران دانشمند بومی داره که در خیلی از جاها جزء ده کشور برتر هستیم

امارات توسعه ی خودش رو خریده ولی ما ساختیم

در بعضی موارد ، درستهامارات اندازه ی یک استان ایران هم نمیشهجمعیتش در حد یک روستای ایرانهبا این وجود ...

حرفتون درست ولی در رتبه بندی اسم کشور میخوره

و میگن فلان دانشگاه امارات

حتی ایرانی هایی که در بهترین دانشگاه های جهان هستن به عنوان مقیم اون کشور و شهروند اونجا شناخته میشن و خیلی کم پیش میاد اسم ایران رو بگن چون از نزدیکان خودم و اطرافیانم جزو این افراد بودن

در کل با یک سفر متوجه پیشرفت امارات میشیم