2777
2789
عنوان

دلم گرفته...

170 بازدید | 24 پست

فردا ختمه شوهر دختر عمه پدرشوهرم هست

من دو دل بودم برم يا نرم

امشب همسرم سرش دعوا كرد و بهم گف كه تو بي احترامي ميكني 

خدا شاهده من هر مراسيم بوده رفتم فقط اينو دو دل بودم اونم بخاطر اينكه هيچكسيو درست نميشناسم خانواده شوهرمم زودتر ميرن ميترسم برم اونجا پيداشون نكنم هيچكسم متوجه اومدني نشه

الان دلم خيلي گرفته اخه بخاطر كيا با من بحث كرد😔

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹

شوهر دخترعمه پدرشوهرت! 

من هیچ من نگاه😐

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از دست این مردا ....

فدای سرت عادت نکردی؟

جایی ک دلشون بخواد برن اوضاع همینه

البته نمیدونیم که دلیلش چی بوده

قرار بزارین همه باهم برین

مراقب باش کیو از خودت دور میکنی،بعضی از ماها دیگه هیچوقت برنمیگردیم...
قرار بزارین ساعت مشخص باهام برین

نه عزيزم اونا قراراي خودشونو دارن من هر جوري هست ميرم حتي اگه كسيو نبينمو نشناسم 

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹
شوهر دخترعمه پدرشوهرت!  من هیچ من نگاه😐

عزيزم ميدوني جالبيش اينه كه شهرستانم هست تقريبا دو ساعت تو راهيم

الهیی .رسیدی اونجا زنگ بزن پیداشون کن

نه زنگم نميزنم مهم اينكه برم 😔

عزيزم ميدوني جالبيش اينه كه شهرستانم هست تقريبا دو ساعت تو راهيم

ای بابا 

همسرتم بی انصافه ها

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
از دست این مردا .... فدای سرت عادت نکردی؟ جایی ک دلشون بخواد برن اوضاع همینه البته نمیدونیم که دل ...

اونا خودشون ميرن گلم با ما كاري ندارن

حرفاي بدي بهم زِد انقد گريه كردم متكام خيس شد

تازه ناتني هم هستن اين نسبتي ك گفتم

با شوهرت برو عزیزم به همین راحتی

با شوهرم ميرم گلم ولي خب قسمت زنونه بايد برم و متاسفانه من اصلا نميشناسم اون هارو دقيق نميدونم صاحب مجلس كيه

اونا خودشون ميرن گلم با ما كاري ندارن حرفاي بدي بهم زِد انقد گريه كردم متكام خيس شد تازه ناتني هم ...

عزیزم 😔چجوری دلش میاد یه کوچولوام تو راه داری...

این اقایون اینجورین ادمو‌غافلگیر میکنن 😂🤨

مراقب باش کیو از خودت دور میکنی،بعضی از ماها دیگه هیچوقت برنمیگردیم...
ای بابا  همسرتم بی انصافه ها

اره خيلي انقد باهام بد حرف من جز احترام هيچ كاري به خانواده و فاميلش نكردم حالا اين دستمزدمه

با شوهرم ميرم گلم ولي خب قسمت زنونه بايد برم و متاسفانه من اصلا نميشناسم اون هارو دقيق نميدونم صاحب ...

به شوهرت بگو بهشون زنگ‌بزنه بیان دنبالت

چون بخاطر حرف شوهرت داری میری

با آرامش و نرم بهش بگو عزیزم میشه بهشون زنگ بزنی بیان دنبالم دم در چون کسیو نمیسناسم سختمه

همین 

یه لبخند هم چاشنیش کن

ناراحتی نداره گلم