2789
عنوان

دلم گرفته...

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 24 پست
عزیزم 😔چجوری دلش میاد یه کوچولوام تو راه داری... این اقایون اینجورین ادمو‌غافلگیر میکنن 😂🤨

قربونت برم هنوز ني نيم دلش نخواسته بيادپيشم😞

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹
به شوهرت بگو بهشون زنگ‌بزنه بیان دنبالت چون بخاطر حرف شوهرت داری میری با آرامش و نرم بهش بگو عزیزم ...

دلم باهاش صاف نميشه كه اينطوري بگم بهش گلم چون بخاطر ادماي غريبه حرفاي بد بهم زِد ولي خب هر جور هست ميرم ي گوشه ميشينم 

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربونت برم هنوز ني نيم دلش نخواسته بيادپيشم😞

خدا نکنه 

میاد زوود زود مامان مهربون 

ی جوری به شوهرت با ارامش بفهمون موذبی ...با ارامش و‌مهربونی کاااامل 

بعد‌اونجا زنگ بزنه یکی از نزدیکانش بیاد پیشت

مراقب باش کیو از خودت دور میکنی،بعضی از ماها دیگه هیچوقت برنمیگردیم...
خدا نکنه  میاد زوود زود مامان مهربون  ی جوری به شوهرت با ارامش بفهمون موذبی ...با ارامش ...

مرسي مهربون😘

نه گلم بخاطر حرفاش بهش هيچي نميگم ميرم ولي خب ي گوشه ميشينم تا تموم بشه

دلم باهاش صاف نميشه كه اينطوري بگم بهش گلم چون بخاطر ادماي غريبه حرفاي بد بهم زِد ولي خب هر جور هست ...

نه دیگه اگه زندگیتو دوس داری باید با زبون خوش زندگیتو بهشت کنی

نصیحت خواهرانه

با اخلاق مهربون شوهرتو مطیع خودت کن

جنگ و دعوا باعث سردی میشه

بفرما بشین بتمرگ هر سه یه معنی داره

مرسي مهربون😘 نه گلم بخاطر حرفاش بهش هيچي نميگم ميرم ولي خب ي گوشه ميشينم تا تموم بشه

اره اشتباه کرده بهت حرف بد زده سر غریبه

مراقب باش کیو از خودت دور میکنی،بعضی از ماها دیگه هیچوقت برنمیگردیم...
نه دیگه اگه زندگیتو دوس داری باید با زبون خوش زندگیتو بهشت کنی نصیحت خواهرانه با اخلاق مهربون شوهر ...

من فكرشو نميكردم بخواد ناراحتي پيش بياره و دعوا

تازه من نگفته بودم نميام گفتم تو بگو بيام يا نه

ولي حق با توعه گلم حرفات درسته

مرسي ،اومدم اينجا يكم سبك شدم دلم داشت ميتركيد

اره اشتباه کرده بهت حرف بد زده سر غریبه

😔😔

گذشت کن گلم فردا هم عیده خوشبخت شی عزیزم🌹

مرسي عزيزدلم چشم😘😘