2777
2789

یعنی چی؟؟ چکار میکنه مگه

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببینید ما هر وقت بیرون میریم هرجایی که فک کنید اصلا کاری به من نداره. به همه چی دست میزنه. اگر هم جلو شو بگیرم یا بخام حواستو پرت کنم خودشو میندازه زمین اینقد سرد صدا میکنه که همه نگامون میکنن. تو خونه هم همینطور. میخاد تی وی بندازه... شیشه میز رو هول میده خیلی کارایه دیگه.. من واقعا از پسش بر نمیام.. همیشه نق میزنه جیغ و داد میکنه.. واقعا منو شوهرم موندیم چیکار کنیم دیگه واسش.

امشب بردمش پارک ازم خاسته بده سرسره بادی... خب مناسب سنش نیس.. هر کاری کردم یادش نرفت و حواسش پرت نشد... قشنگ خودشو پهن کرد تو آسفالت.. ببخشیداااااااکولی بازی درآورد که همه نگاه میکردن... وای بخدا خسته شدم موندم.. 

امشب بردمش پارک ازم خاسته بده سرسره بادی... خب مناسب سنش نیس.. هر کاری کردم یادش نرفت و حواسش پرت نش ...

میگذاشتین یه بار بره

ببینه نمیتونه خودش ول میکرد

ولی کلا اینطوری یاد گرفته که به خواسته اش برسه

خدایا شکررررت واسه همه نعمت هات🌷
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز