2777
2789
عنوان

شک ب خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 105 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من نیاز دارم ب کنک بکی آدمی نیستم ک اینجوری بتونم از پسش بر بیام خودمو نابود میکنم

تو این راه خودتی و خودت و خدا

تباید حتی ب خانواده ات بگز تا مطمئن نشدی

چزا اینقدر حس ضعف داری

تهش بگو چیزی هم باشه تودم درستش مبکنم

❤️

تو این راه خودتی و خودت و خداتباید حتی ب خانواده ات بگز تا مطمئن نشدیچزا اینقدر حس ضعف داریتهش بگو چ ...

من کلا آدم ضعیفیم آدم حساس نمیدونم اصلا چیکار کنم در صورتی جاریام قبلا شوهراشون خیانت کردن اصلا براشون مهم نبوده

هوم میدونم من مامانم مخالفتش برا همین بود ک تو ساده ای و بی سیاست ولی نفهمیدم با این حال در حددد مرگ ...

اگر خطش همراه اوله برنامه همراه من وصل کن پرینتش بگیر ،اگرم ایرانسله برنامه ایرانسل من وصل کن پرینتش بگیر،فقط مواظب باشد کد میاد رو گوشیش اون موقع باید گوشی شوهرت دستت باشه تا نفهمه کده برداری،موقعی که خابه اینکارروکن

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

چطور با سیاست باشم ک براش جذاب باشم فکرش درگیر من باشه نره سمت کسی

نباید فکر کنه کامل ب دستت اورده

نباید خیالش از بودنت راحت باشه

مردا ذاتن شکارچی هستند اگه ببینه صیدش افتادا تو دام و دیگه برا خودشه و دیگه هیجان نداره شل میشن

یکم ب خودت تفریحاتت برس اینقدر باز جدیی نکن اینقدر حل شده و مقل کف دست نباش بکم مرموز باش تا کشفت کنه

چت میکنی نگو با دوستمم میگه فلان ...نه بزار ازت بپرسه بعد هم هی بپیجون ک چطور؟ دوستمه. چیزی خاصی نیست و

...

حرف بزن با گوشی جلوش و بخند و قرار با دوستان بزار

باشگاه برو

از نفر سوم خیالی ک لزت تعریف کرده بگو مثلا امروز درایشگاه بودم زنه گیر دادا چقدر صورتت نازه کجا عمل کردی کجا ژل زدی میگم بابا من کارب نکردن ول نمیکنه

یا فلان دوستم میگه تو با سلیقه ایی بیا برا من لباس انتخاب کن

یا یه خانومه اونده ب زور میگه مجردی؟ طمارا مادرت رو بده پسرم فلانه بیساره

اثلا نچسب بهش

برو اتاق گاعی تا صدات کنه

❤️

نباید فکر کنه کامل ب دستت اوردهنباید خیالش از بودنت راحت باشهمردا ذاتن شکارچی هستند اگه ببینه صیدش ا ...

ههه خودش گف برو باشگاه رفتم ثبت نام کردم دو هفته هم رفتم برادرشوهرمفهمید گف نرو شوهرمم دیگ میگ نرو نمیخام حرفی داخلش باشه

خب شماره میزنه تماس گرفته از کجا بفهمم کیه؟ پیامم میاره؟

اره قسمت پیام جدا داره قسمت مکالمه هم جدا هرکدوم خواستی بگیر،خب وقتی با کسی در ارتباط باشه تابلو هس دیگه دایم شماره اش تو پرینته هس وتکرار شده ،بعد بزن تو گوشی همسرت ببین چی سیو کرده ،

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

اسی ببخشید تاپیکتو کامل نخوندم یعنی حالم بد میشه من خودمو میگم چند سال شک غیر مستقیم یه سری چیزا میدیدم ازش چقد قسم و آیه چقد کتک خوردم که من حساسم ولی تهش فهمیدم خیانت بوده

به قول امیر کبیر : اول فکر میکردم مملکت باید وزیر دانایی داشته باشد، بعد فکر کردم باید شاه دانایی داشته باشد، در آخر اما فهمیدم باید مردم دانایی داشته باشد.هرجا که حرف خدا نباشد تزویری بیش نیست .اگر ایرانی اصیل هستی، اگر خون کوروش در رگ هایت جاریست ، هیچگاه به عقیده و نظر دیگری اهانت نمیکنی .هیچگاه حرفی را بدون تامل و تحقیق قبول نمیکنی. هیچگاه شعاری را از سر تقلید فریاد نمیزنی ...

ههه خودش گف برو باشگاه رفتم ثبت نام کردم دو هفته هم رفتم برادرشوهرمفهمید گف نرو شوهرمم دیگ میگ نرو ن ...

افسار زندگی از دستت در رفته خودت هم خیلی زن سر ب راهی هستی از این مظلوم ها و چشم گوها ک خوراک خیانت دیدنه متاسفانه

ولب باید خودخواه باشی برای خواسته ات تلاش کنی و تا ب جشم بیایی

فکر نکن چسگشم بگی عزبز میشی

دقت کن همیشه زنهای خودخواه عزیزترن

❤️

افسار زندگی از دستت در رفته خودت هم خیلی زن سر ب راهی هستی از این مظلوم ها و چشم گوها ک خوراک خیانت ...

تو خانواده اینا کلا همینه برا بقیه هم ولی من نمیخام اینجورب باشم

ی کاربر گف پرینت خطش رو بگیر ب نظرت بگیرم؟؟