2777
2789
عنوان

شک ب خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 105 پست
توروخدا اونایی ک میدونن راهنماییم کنن من سنی ندارم میخاستم ی مشاور بگیرم گفت۲۲ملیون برا یک ماه من ای ...

دیگه از چه شبکه هایی استفاده میکنه؟روبیکا ایتا؟میتونی رو گوشی خودت نصب کنی .

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

میخاستم طلا بفروشم ترسیدم بفهمه برام بد شه نمیدونم از کی کمک بخام میگم سیاست خودم رو ببر بالا ک این ...

با سیاست میشه جلوش گرفتتت

کاش خانمهایی تجربه دار بیان بگننن

حال مرا از نوشته هایم نخواهی فهمید:)من پشت کلمه های ک ننوشته خواهم گریست.

دیگه از چه شبکه هایی استفاده میکنه؟روبیکا ایتا؟میتونی رو گوشی خودت نصب کنی .

نه رو اونا چیزی نیس مطمئنم فقط اینستا ک اونم پسورد عوض کرده انگار هرکار کردم بفهمم نشد واتساپ هم ک نمیشه

با سیاست میشه جلوش گرفتتتکاش خانمهایی تجربه دار بیان بگننن

هوم میدونم من مامانم مخالفتش برا همین بود ک تو ساده ای و بی سیاست ولی نفهمیدم با این حال در حددد مرگ دوسش دارم نمیخام خراب شع

من اینجوری ی چیزی مثل خوره افتاده ب جونم و هرکار میکنم نمیتونم قانع بشم هییییچکس هم نیس ازش کمک بخام

اره یه. چیزی رو مخ ادم میره سخت بیرون میاد زمان حلش میکنه

هر چیز که در جستن آنی، آنی

من اینجوری ی چیزی مثل خوره افتاده ب جونم و هرکار میکنم نمیتونم قانع بشم هییییچکس هم نیس ازش کمک بخام

حست کاملا درسته

ولی اگه باهتت اوکیه یعنی عاطفی و عشقی نیست رابطشون یا هم اولاشه

ب نظرم اگه برات مهمه و راه برگشت نداری جلوش رو بگیر

خب نباید سرد جواب بدی فقط باعث شدی هوشیار بشه معمولی باش تا مطمین بشی با اینکه حتما کاربگی میکنه ولی اینکه بدونی با کی و در چه حد نیاز زمان داده

فعلا هیچی ب روت نیار و مثل قبل باش تا اونم با خیال راحت بره سراغ کاراش

❤️

تو گوشی هر مردی برید حتما یه چیزایی ناخوشایند پیدا میکنید ترخدا سرتونو بکنید تو زندگیتون و اینقدر گوشیارونگردید زندگی کنید و لذت ببرید مهم اینه وقتشو داره باشما میگذرونه و شب میاد خونه. من الان یه هفته اس شوهرم سرکاره فقط تلفنی حرف میزنیم نه اون از گوشی من خبر داره نه من از اون. اگه بخوام بگردم و گیر بدم حتما یه چیزایی پیدا میکنم. ولمکن بابا مگه زندگی چندروزه؟ همه اش استرس. استرس شب امتحان. استرس خواستگار استرس شوهر استرس بچه. وای کی زندگی کنیم؟

هوم میدونم من مامانم مخالفتش برا همین بود ک تو ساده ای و بی سیاست ولی نفهمیدم با این حال در حددد مرگ ...

ساده ایی و برعکس تو اون باهوش

همون شب تو اکانتشی متوجه شد و حتی شک کرد سریع جمع کرد ب عکس تو لو دادی خودت رو هیچ بعد اومدنش هم بازجویی کردی

❤️