بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۱۴بار باید بخونی بعد هر بار تمام شدن نیت بگی و اسم اون شخص و اسم خودت مادرشب بخونی بهترهرو به قبله ب ...
من چهارده بار خوندم بعد که چهارده بار تموم شد نیتمو گفتم یعنی گفتم فلانی برگرده به فلانی و بتونیم باهم با رضایت خوانواده ها ازدواج کنیم و یه زندگی خوب بسازیم بعدش هم صد تا صلوات فرستادم ولی خب غسل نداشتم وضو هم خب طبیعتا نداشتم رو به قبله هم نبودم یعنی اینا تاثیر داشته؟ حالا این هفته دوباره اونجوری که شما میگی میخونم
ببین عزیزم اول باید بگی برمیگردهوقتی برگشت دوباره واسه ازدواج بگیمثلا یکبار خوندی باید نیت و اسمهارو ...
اها گلم پس نمیشه به دوتا نیت خوند نه؟ اخه من میخوام اگه برمیگرده حتما تهش ازدواج باشه وگرنه نمیخوام برگرده و بعد جدا شیم اینجوری عذاب وجدان اینم میگیرم که من برش گردوندم ولی نشد ازدواج کنیم و اون بنده خدارم اذبت کردم چون خانواده هامون مخالفن ممکنه اذیت شه اون بنده خداهم اگه ازدواج نشه پس واسه همینه که میخوام نیت کنم که هم برگرده هم همه چیز خوب پیش بره