2777
2789
نه عزیزم نماز رو همیشه نمیخونمیه مدت میخوندم و باز رها میکردمنادعلی رو خیلی خوندم یادمه یه مشکل بزرگ ...

به این نیت هم بخون ببخشید خیلی گرفتارم

هر چی دعا میکنم گره های زندگیم بیشتر میشه😭💔

تو رو خدا و لطفا به اسم کاربریم از ته دلت خیلی دعا کن من به این حاجتم که برام عقده و حسرت شده حتما امسال کامل و به نحو احسن برسم و زیباترین شم تو رو خدا دعا کن ارتودنسی قبل از جراحی فک ماهی دو بار برم و دانشکده دندون پزشکی حتی یک روز هم تعطیل نکنند و انشالله امسال بیمارستان دولتی شهرم با دکتر مدنظرم و بهترین رزیدنتش جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم با هزینه زیر ۳۰ میلیون و بیمه نصف بیشتر هزینه رو بهم بده و ارتودنسی قبل و بعد جراحی فک همه ی جلساتش حتما برم با هزینه خیلی کم و کیفیت عالی نگهدارنده دانشکده دندون پزشکی با کمترین قیمت و بهترین کیفیت برام بزارن و کل هزینه های ارتودنسیم و جراحی فکم و نگهدارندم همشون با هم زیر ۴۰ میلیون با کیفیت خیلی عالی و بدون خطای پزشکی شن😭تو رو خدا دعا کن انشالله دانشکده ی دندون پزشکی که ارتودنسی کردم و بیمارستانی که میخوام جراحی فک کنم رو اصلا بمب نزنن و هیچ وقت خراب نشن و تجهیزات و ساختمونشون اصلا آسیب نبینه و هیچ وقت تعطیل و غیر حضوری نشن😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه سوال فقط جمعه ها ۱۴ بار می خوندی؟؟اهل خوندن نماز واجب هم بودی؟؟

بله عزیزم زمانش فقط شب جمعس

نماز هم گاهی میخوندم گاهی نه تنها شرطش اینه با توکل کامل بخونی بهش اعتقاد داشته باشی و بدنت هم پاک باشه غسل واجب نداشته باشی

صبر کن تا ببینی چرا خدا منتظرت گذاشت🤍

واقعا ؟نیتتون میشه بگین چی بود

زیاد شدن مهر و علاقه بین اسم خودت و عشقتو بگو

هر یدونه نادعلی که خوندی بگو مسخر شود قلب(اسم پسره)برای(اسم خودت)

۱۴ تا نادعلی بخون تموم ک شد ۱۰۰ تا صلوات

دعام کنید بهش برسم 🙃🙃

چشم عزیزم حتما میخونم به نیتت انشاالله که به خواسته ات برسی ولی عزیزم هیشوقت نگو بدبختی ، بدبختی بیش ...

مرسی گلم

پدرم انواع ظلما رو در حقمون کرده و میکنه برا اون دعا کن یا خوب شه باهامون یا شر کم شه از زندگیمون سی و خورده ای سال شب و روز ما رو کشت 💔😭

ورا پشیمون شدی از اینکه هر سری بر میگشت؟؟چه بدی داشت؟؟

چون جدایی و رسیدن ما دو سر یه طناب بود هربار که خدا این طناب رو به سمت جدایی میکشید من با دعا و..... برمیگشتم سمت رسیدن تهش هم بعد 4 سال به این نتیجه رسیدم اشتباهه اصلا چیزی رو به زور نباید از خدا بگیری

صبر کن تا ببینی چرا خدا منتظرت گذاشت🤍

شب جمعه گلم

مرسی عزیزم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

چون جدایی و رسیدن ما دو سر یه طناب بود هربار که خدا این طناب رو به سمت جدایی میکشید من با دعا و..... ...

ولی من میگم باید به هر چی میخوایم برسیم و خدا مانع نشه چون وقتیم نمیرسی چشمت همش منتظره روحت بی قراره چون در نهایت میگی خودم خواستم ولی اگه نزاره همش گله داری ازش که تو خوشبختی منو نمیخوای