2777
2789
عنوان

خونه مجردی

247 بازدید | 24 پست

خیلی دلم میخواد یه خونه ی مجردی برای خودم بخرم یا اجاره کنم.

تو دیوار یه مورد پیدا کردم خونه بد نبود خوب بود پایین شهر نبود بالا شهر هم نبود قیمتش برای خرید ۶ میلیارد بود و رفتم دیدمش خوب بود برای یک نفر تنها مشکلش این بود که یکم کوچیک بود

ولی اخه من که اینقدر پول تو دست و بالم ندارم چیکار کنم😭😭وضع مالی خانوادم هم تا اینجاش رو نمیکشه

به بابام گفتم به نظرت خونه اجاره کنم گفت نه

چیکار کنم؟

صبر کنم؟

🐾👜

چرامجردی؟!

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون میخوام یاد بگیرم تنها زندگی کنم و خودمو جمع و جور کنمخودم غذا درست کنم خودم تمیزکاری کنم خودم خر ...

خونه پدریت اتاق جدانداری؟!

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣

خونه پدریت اتاق جدانداری؟!

دارم ولی خب دلم میخواد یه خونه برای خودم داشته باشمو خودم یاد بگیرن کارامو کنم و اینقدر منتظر نباشم که لقمه بزارن تو دهنم🙂

🐾👜

دارم ولی خب دلم میخواد یه خونه برای خودم داشته باشمو خودم یاد بگیرن کارامو کنم و اینقدر منتظر نباشم ...

ازدواج کن